Настільна версія
мова | язык

Нова пісня Крістіни Агілери — «Shotgun»

26 Квітня, 01:39

Поділитися:

Минулого тижня був представлений новий трек Агілери, «The Real Thing». Він витриманий у стилі ритм-енд-блюз. Згодом на YouTube з`явилася пісня «Shotgun» виконана в стилі кантрі, що для творчості Кристини не звично. Обидві пісні записані для серіалу Nashville («Нешвілл»), в одному з епізодів цього телешоу Крістіна Агілера візьме участь у ролі запрошеної зірки.

Серіал «Нешвілл» показує американський канал ABC. Телешоу докладно розповідає про індустрію музики кантрі, зосереджена в цьому місті в штаті Тенессі. Отримавши запрошення взяти участь в серіалі, Крістіна Агілера записала одну з небагатьох своїх кантрі-пісень: «Shotgun». «Нешвілл» демонструється з осені 2012 року, на даний момент в ефір вийшло 60 епізодів цієї музичної драми.

Крістіна Агілера також виконала пісню «Shotgun» під час свого виступу на церемонії вручення премій Американської Академії Музики Кантрі (2015 Academy of Country Music Awards), що проходила 19 квітня в Арлінгтоні, штат Техас. На даний момент Агілера продовжує працювати над новим альбомом, який поки що не отримав офіційної назви. Згідно з наявними анонсами, його реліз повинен відбутися цього року. Свій минулий альбом, «Lotus», співачка випустила в 2012 році.
Помилковий заголовок — Yjdf gscyz Rhscnsyb Fuskthb — «Ырщепгт»
26 Квітня, 01:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин