Настільна версія
мова | язык

Фокус з Уіллом Смітом в «Україні»

29 Квітня, 11:58

Поділитися:

30 квітня кінотеатр «Україна» запрошує на вечірку - прем'єру фільму «Фокус» з Уіллом Смітом, Марго Роббі і Родріго Санторо в головних ролях.

Кримінальна комедія від режисерів і сценаристів Гленна Фікарра і Джона Рекуа розповідає історію досвідченого афериста і вмілого маніпулятора Ніккі, що загорівся почуттями до новачка бізнесу Джесс.


Навчаючи її «спритності рук», він розуміє, що вона підібралася до нього надто близько, і йому нічого не залишається, як розійтися з нею. Три роки по тому його колишня любов, - а нині фатальна спокусниця - з'являється в Буенос-Айресі в самий розпал автомобільних гонок з найвищими ставками. Увірвавшись в нинішню і вельми небезпечну махінацію Ніки, вона руйнує його плани і виводить неперевершеного злочинця з гри.

Консультантом знімальної групи в справі роботи злодіїв виступив відомий фахівець у викритті обманних схем і маніпуляцій Аполло Роббінс, прозваний «джентльменом-злодієм».

Як і в будь-якій маніпуляції увагою, будь вона веселим розіграшем або злочинним умислом, головне у фокусі - це виконавець. Атмосферу вечора задасть нам Найпопулярніший ілюзіоніст України Роман Бондарчук. Гості відчують «Той чарівну мить, коли все стає можливим.»
Ваш квиток на сеанс є вашим запрошеннями на вечірку!
Помилковий заголовок — Ajrec p Eskkjv Cvsnjv d «Erhfїys»
29 Квітня, 11:58

Поділитися:

За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: кінотеарт Україна, прем'єра, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)