Настільна версія
мова | язык

«Міс переполох»: «Україна» здійметься з ніг на голову!

6 Травня, 20:50

Поділитися:

7 травня в кінотеатрі «Україна» відбудеться прем'єра комедійного фільму «Міс переполох» від творців картини «Готель Гранд Будапешт». Початок заходу — 19:00. Гостей традиційно очікує тематична вечірка, конкурси та вікторини, зустріч з українськими зірками і ексклюзивний показ фільму.

На цей раз на великому екрані глядач побачить колоритне життя Нью-Йорка, метушливі будні, світські уік-енди — і все це за участю зіркових акторів: Дженніфер Еністон («Друзі», «Марлі і я», «Брюс Всемогутній»), Оуен Уїлсон ( «Армагеддон», «Північ у Парижі», «Марлі і я»), Кетрін Хан («Неймовірна життя Уолтера Мітті», «Більше, ніж любов», «Як позбутися хлопця за 10 днів») та інші. Режисером фільму став Пітер Богданович, відомий світу як творець серіалів «Клан Сопрано» і «Сімпсони». Продюсуванням проекту займався Уес Андерсон, праця і талант якого у свій час зробили фільм «Готель Гранд Будапешт» оскароносним.

Шлях картини «Міс переполох» на великий екран розпочався 15 років тому, коли Пітер Богданович і його тепер уже колишня дружина Луїз Стреттен придумали історію і написали на її основі сценарій до майбутнього фільму. Головна героїня картини, Ізабелла, на перший погляд здається простою дівчиною за походженням з Брукліна. Але, увірвавшись у тихе і спокійне життя бродвейського режисера Альберта, вона буквально переверне його догори дригом, стане причиною кількох скандалів і розкриє всі нечувані сімейні таємниці.

У фільмі «Міс переполох» також зіграла відома світові зірка серіалу «Друзі» — Дженніфер Еністон. Епізодичні ролі в картині виконали голлівудські зірки: Квентін Тарантіно, Джейк Хоффман, Татум О'Ніл та інші. Тарантіно, наприклад, зіграв самого себе.
Нагадуємо, в широкий український прокат фільм «Міс переполох» виходить 7 травня.
Помилковий заголовок — «Vsc gthtgjkj[»^ «Erhfїyf» plsqvtnmcz p ysu yf ujkjde!
6 Травня, 20:50

Поділитися:

Автор статті: Любов Герус
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: кінотеарт Україна, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон