Настільна версія
мова | язык

Пономарьову з неба нічого не впало, а Руслана хоче отримати бажане тут і негайно!

15 Травня, 23:45

Поділитися:

Музична компанія навсі100 постійно спілкується із зірками шоу-бізнесу, а найцікавіші розмови ми публікуємо, щоб і наші відвідувачі знали, що думають відомі персони про цікаві для всіх теми. Сьогодні ми поговорили про те чи справді думки матеріальні. І чи траплялося  з нашими артистами, що вони про щось мріяли, чогось дуже сильно хотіли і отримали, не приклавши жодних зусиль? І ось що з’ясувалось…

Олександр Пономарьов для navsi100.com:

Зазвичай я ставлю перед собою мету і докладаю максимум зусиль для її досягнення. Усе, що ми отримуємо в житті – треба заробити. Найголовніше – це знайти себе, зрозуміти, до чого в тебе є талан і працювати над собою. Кропітка праця і наполегливість – ключі до успіху, із неба нічого не падає.

Захар для navsi100.com:

Однозначно наші думки формують реальність! Але я впевнений, що можна роками про щось думати і не отримати цього. Краще завжди думати позитивно і тоді ми будемо впевнені, що думки матеріалізуються у потрібному нам напрямку. У мене, наприклад, матеріалізуються всі думки. Я думав, що добре було би вміти знімати кліпи – сталося, я навчився робити весь цикл робіт. Згодом я думав, про те, що хотілося б озвучувати фільми – і це здійснилося! Одне слово, таких прикладів у мене море! Думайте позитивно!

Руслана для navsi100.com: 

Так, на 100%. Не раз перевіряла це на собі. Якщо чогось дуже хочеш, додаєш працю та позитивне мислення - все виходить. Просто ми часто хочемо отримати бажане тут і негайно. А так не буває. Треба чекати, вірити і тоді обов'язково мрії збудуться. Інод швидко, іноді з часом. Але це прийде. Реалізація мрій - це як винагорода. Потрібно бути вдячним за те, що маєш і вірити, що буде ще краще. Моя головна мрія з дитинства - це музика. Тому моя дитяча мрія збулася. 

SKAMC для navsi100.com:  

Думки людини матеріальні і з легкістю втілюються в життя. Тому зрозуміло, що реальні картини, які ми спостерігаємо в житті, намальовані нами особисто і ніким іншим! Постарайтеся малювати в своїй свідомості лише яскраві, красиві картинки, наповнені радістю, позитивом, любов'ю! Ми особисто є творцями своєї долі, якщо сильно захочете, то неодмінно отримаєте! Сталося так що, з юних років, ми любили і дуже хотіли бути завжди на виду, і все для цього робили, організовували дискотеки, концерти!

 Все це виходило яскраво і на гідному рівні тільки тому, що цього сильно хотілося! Так само вийшло з першою піснею, першим записом на студії, першим кліпом. Величезне бажання допомагало нам у реалізації своєї творчості. Навіть у ті моменти, коли не все виходило, позитивні думки додавали сил і оптимізму! Але для того, що б мрії збувалися необхідно щось для цього робити! Позитивна думка плюс прикладене до неї хоча б найменше зусилля рівноцінно досягненню мети! Тому мрійте, прагніть, досягайте! Бо без праці виростає тільки борода! 


Альона Вінницька для navsi100.com: 

Я абсолютно впевнена, що думки матеріальні. Простеживши все своє життя, можу сказати що багато, дуже багато подій відбувалося саме завдяки тому, бо я про них думала. Навіть у той час, коли я була підлітком, я над цим не замислювалася, а зараз я знаю, що так воно і є. Найголовніша подія мого життя - це те, що я стала артистом. І все тому що я реально про це думала, я мріяла, мені цього хотілося і це втілилося у життя.

Хоча, по суті, у мене було не дуже багато шансів - відсутність потрібних зв'язків і знайомств, адже я з простої сім'ї, і, тим не менш, все вийшло. Ще в дитинстві я дуже любила потяги, у мене вдома була залізниця. Мені весь час хотілося в потяг. Мене так зачаровувала ця їзда у вагонах і в результаті все це збулося. Через якийсь час почалися гастролі, потяги... Так що я всім рекомендую дуже акуратно мислити, інакше все може збутися (сміється). І мислити треба позитивно, тому що негативні думки теж здійснюються.
Помилковий заголовок — Gjyjvfhmjde p yt,f ysxjuj yt dgfkj? f Heckfyf [jxt jnhbvfnb ,f;fyt nen s ytufqyj!
15 Травня, 23:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон