Настільна версія
мова | язык

Бейонсе та Jay-Z втрапили в рейтинг до Мао Цзедуна та Адама з Євою

16 Травня, 15:29

Поділитися:

Видання «Time» склало рейтинг подружжів, котрі змінили цей світ. Вийшов барвистий мікс із біблійних персонажів, світил науки, книжкових та мультяшних героїв, зірок музики та політичних фігур.

Зокрема співачка Бейонсе та її чоловік Jay-Z потрапили до одного рейтингу з королем Луї XVI та Мао Цзедуном, а таке буває не щодня. Повний список із 25 подружжів можна побачити на сайті «Time».

Першою подружньою парою, котра змінила світ, започаткувавши людський рід, видання назвало Адама та Єву.

Здатними перевертати догори дригом світ музики та розбивати на друзки старі тренди автори вважають Бейонсе та Jay-Z, котрі побралися в 2008-му році. Відтоді вони неодноразово очолювали рейтинги найвпливовіших пар.

Посуньтеся, пане Мао Цзедун. Бейонсе з Jay-Z теж у списку тих, хто змінив світ Білл та Гілларі Клінтони теж у списку. Їхнє спільне життя та політичні кар’єри були присмачені скандалами та подружньою зрадою, але пара втрималася разом і, як відомо, торік стала дідусем та бабусею. В наступному році Гілларі побореться за посаду президента США.

До списку також потрапили Джон і Жаклін Кеннеді, Джон Леннон із Йоко Оно та Білл Гейтс зі своєю дружиною Меліндою.

У Мао Цзедуна було чотири дружини, але саме в тандемі з останньою, Цзян Цин, покійний китайський лідер опинився серед найвпливовіших. Саме четверта пані Мао стояла біля керма пропагандистської машини, котра вибудувала потужний культ її чоловіка.

До рейтингу увійшов Хуан Перон із обожнюваною всією Аргентиною Евітою.

Шлюб акторки Мерилін Монро та бейсболіста Джо Ді Маджіо тривав лише 274 дні, але ця пара зворушила та дуже полюбилася шанувальникам.

Ромео та Джульєтта, вигадані Шекспіром у XVI-му столітті, дотепер лишаються символом ідеального кохання та союзу, укладеного на небі.

Мардж та Гомер Сімпсони з однойменного мультику стали віддзеркаленням мільйонів реальних пар, у яких він обожнює її, і вона обожнює, коли обожнюють її.

Із королівських подружжів такими, що найбільше вплинули на світ, видання назвало, зокрема, Луї XVI та Марію Антуанетту, Генрі VIII та Анну Болейн.
Помилковий заголовок — <tqjyct nf Офн-Я dnhfgbkb d htqnbyu lj Vfj Wptleyf nf Flfvf p "dj.

16 Травня, 15:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон