Настільна версія
мова | язык

Живи На Всі100! Інтерв'ю з фронтменом групи БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, Сергієм Танчинцем.

29 Травня, 16:44

Поділитися:

Група БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ (Without Limits) є прикладом хітового українського року. Кожен поціновувач якісної української музики обов’язково знає і любить як мінімум декілька пісень цього бенду. 16 квітня хлопці представили свій новий альбом, який, до речі, створювався більше двох років. Нова платівка - це збірка 100% хітів.

В ексклюзивному інтерв’ю фронтмен колективу, Сергій Танчинець, розповів Navsi100.com про новий альбом, творчість БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ та особисте життя.

Чому ви назвали новий альбом саме «Дихаю тобою»?

Ми досить довго обирали назву і все ж зупинилися на «Дихаю тобою», тому що це лейтмотив треку «Налий мені вина» – першого синглу з платівки… та й взагалі, саме такий дух всього альбому, так ми його відчуваємо.

Як змінилася творчість гурту в порівнянні з попереднім альбомом?

Наша творчість можна сказати стала дещо дорослішою, а треки більш різноплановими. Але загалом ми залишилися тією ж группою, що і 10 років тому. До нового альбому «Дихаю тобою» увійшло 11 пісень. Сингли, які вже вийшли в ефір – «Налий мені вина N.M.V.», «Зима», «Мамині Слова» та «Деньги». На концертах, окрім цих треків, можна було почути ще такі пісні: «Мама», «Полет», «Game Over». Більшість пісень українською мовою, але є і російською, адже матеріал для альбому ми почали збирати ще в 2012 році. Також на диску можна буде почути акустичний кавер на нашу вже розкручену пісню «Underground», яка колись “розворушила” радіоефіри України.


Хто допомагав вам у написанні творів і записі?

Саунд-продюсери альбому: Ігор Рибар, Жан Болотов, Константин Шелудько (YouCrane), Станіслав Семилетов. Із сесійних музикантів в записі деяких творів з альбому ми співпрацювали з Олександром Лежньовим (Vivienne Mort), Ганною Заклецькою та Ольгою Нестеренко (Vroda Rodu). Музика у нас повністю авторська і належить гурту, а тексти мені допомагала писати Федір Фростов і дружина, Анна Танчинець-Стефанська.



Яка з нових пісень є особисто для Вас головною, особливою?

Це пісня «Мамині Слова», з тексту стає зрозуміло чому.

Яку пісню плануєте екранізувати найближчим часом?

Відео звісно плануємо, але з треком ще не визначилися. Надто важко обрати, хочеться, щоб кожна пісня отримала своє втілення у кліпі. Можливо, цією піснею стане “Без неї ніяк”, адже саме зараз вона в активній радіоротації і ми отримуємо багато позитивних відгуків.

Що впливає на вашу творчість, де черпаєте натхнення для такої хітової музики?

На деякі пісні з цього альбому, на жаль, дуже вплинула нинішня ситуація в країні... А взагалі, все відбувається саме собою, натхнення можна знайти будь-де, особливо там, де його не чекаєш.



Що для вас є пріоритетом в музичній кар’єрі гурту, чого прагнете досягнути?

Приорітетом є сама можливість існування гурту. Прагнемо зберегти цю можливість і творити далі.

Які помилки найчастіше роблять молоді артисти у пошуках свого слухача? Які у вас були помилки? Що б ви зробили зараз по-іншому? 

Про помилки інших говорити важко... А нашою основною помилкою було переслідування комерційності в музиці. Мені здається, що треба робити цікаву музику а не лише «форматну», яка швидко принесе багато грошей. Хоча, насправді, надважливим є поєднання цих якостей. 



Що дуже хотілось зробити в житті, але досі “руки не дійшли”?)) 

В музичному плані, чи в життєвому?!))) В музичному у нас все ще попереду і планів дуже багато, а в особистому житті я хочу сина!!! І хочу стрибнути з парашутом. Посилено працюю над цим))

Ювелірну роботу ти вже виконав і маєш доню, ти строгий тато? 

Трошки буває. Але це ж дівчинка, тому вся моя строгість розбивається після слів: «Нууу таааткуууу».

Сергій та Сергіївна (Анастасія)

Якщо б ти міг дати тільки одну пораду своїй дочці, якою б вона була? 

Порадив би їй намагатись бути чесною перед собою та людьми.

Чого ти боїшся найбільше? Як ти борешся зі своїми страхами? 

Раніше боявся творчих пауз, ну і звісно, як кожен сім’янин, я боявся фінансових (не дай Боже) проблем. А зараз боюсь війни... Як борюся зі страхами? Та ніяк, як з ними можна боротися? Ми просто співіснуємо з ними і час від часу отримуємо над ними перемогу...

Як ви розважаєтеся? Є якісь сімейні традиції? 

Особливих традицій нема, але ми любимо шумний відпочинок! Любимо ходити в гості і щоб до нас приходили! Любимо їздити до Батьків в Мукачево, особливо це полюбляє Сергіївна (ред. донька).

Сергій з дружиною, Анною

Голосуй за улюблену групу БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ у хіт-параді "НА ВСІ 100"

Офіційна група на Facebook та ВКонтакте


Помилковий заголовок — :bdb Yf Dcs100! Synthdэ. p ahjynvtyjv uhegb <TP J<VT:TYM? Cthus'v Nfyxbywtv/

29 Травня, 16:44

Поділитися:

Автор: Марина Чава (navsi100.com)
Фото: З офіційної сторінки Сергія Танчинця у мережі Facebook

Теги: БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, WITHOUT LIMITS, інтерв'ю, альбом, Сергій Танчинець

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон