Настільна версія
мова | язык

Подорож у майбутнє в кінотеатрі «Україна»

21 Травня, 00:32

Поділитися:

21 травня в кінотеатрі «Україна» відбудеться презентація нового фантастичного фільму від студії Walt Disney Pictures «Земля майбутнього» з Джорджем Клуні у головній ролі.

Сюжет картини буде розвиватися навколо юної дівчини Кейсі, яка випадково знайшла дивний значок із зображенням синьої літери «Т» на жовтому фоні. За допомогою нього вона може переходити зі звичного нам світу в іншу реальність. Не знаючи, що з нею відбувається і що їй тепер робити, Кейсі вирушає за допомогою до дивакуватого винахідника-самітника Френка. Пізніше виявиться, що Френка вигнали зі світу майбутнього на Землю, і тепер йому доводиться жити самітником і стежити за тим, як світ помирає на його очах. Їм удвох належить змінити хід світової історії і поставити людство на шлях нового технологічного розвитку.



Презентація фільму, фотоколл на «червоній» доріжці, розважальна програма з призами від ведучого вечора Михайла Дащенко, частування від ресторану італійської кухні Fellini, а також алкогольні напої від ТМ Marengo − все це і багато іншого чекає на Вас у кінотеатрі «Україна» − кінотеатрі кращих прем'єр!
Помилковий заголовок — Gjljhj; e vfq,eny' d rsyjntfnhs «Erhfїyf»
21 Травня, 00:32

Поділитися:

Автор статті: Любов Герус
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: прем'єра, кінотеатр Україна, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій