Настільна версія
мова | язык

У Києві відбудеться фестиваль «RAY BAND Street Art Festival»

25 Травня, 13:18

Поділитися:

15-16 серпня на Контрактовій площі у місті Києві відбудеться фестиваль-ярмарка «RAY BAND Street Art Festival». Це перший всеукраїнський захід, який включає в себе аж 7 направлень: Street music, Street dance, Street fashion, Street theater, Street art, Street market, Street fire show.

Головними ідейниками та організаторами фестивалю є учасники гурту Ray Band (фіналісти «Х-Фактора), адже саме вони стали відомі киянам завдяки своїм виступам на вулицях міста.

«
Вулична культура – для нас це рідне, — переконують хлопці з Ray Band. — Адже, ми частенько граємо на Хрещатику, чи Пейзажній алеї. Люди йдуть, чують музику, зупиняються, посміхаються, танцюються, підспівують, підтанцьовують. Одним словом, радіють життю разом із нами. А нам подобається приносити щастя людям. Тому ідея зробити вуличний фестиваль виникла сама собою. А так, як в Україні є багато талановитих людей і не лише в музиці, вирішили зробити кілька напрямів».

Сьогодні арт-культура вулиці все більше і більше входить в сьогодення нашої країни. Культура вулиці вже є окремим напрямом всесвітнього розвитку. Людина, яка поринає у цю течію, починає більше любити свій будинок, вулицю, місто. Унікальність напрямку Street art в тому, що кожен може стати його учасником. Ми закликаємо всіх взяти участь та зробити своє місто чистим і більш культурним!

Мета фестивалю не лише пропагування street-art культури в Україні, а й збір коштів на лікування поранених із зони АТО. Адже, гурт Ray Band у складі руху «Підтримаємо своїх» неодноразово був з концертами в АТО і знає наскільки важливо підтримувати і морально, і матеріально захисників України.

Вхід на фестиваль безкоштовний, але можна зробити пожертву в скриньки, які будуть розміщені на території фестивалю.

На фестивалі також буде сцена, на якій і відбуватимуться основні події. На решті території розташовуватимуться Street art учасники, точки Street food, Street market та благодійні точки продажу власноруч створеної смакоти від партнерів фестивалю (всі кошти підуть на підтримку поранених воїнів АТО). В напрямку Street fashion в якості партнерів вже долучились організатори Ukrainian Fashion Week. А в напрямку Street Music вже погодились виступити Ярмак, Tof, Бардак, Гуцул Каліпсо. Ведучим фестивалю буде Слава Варда.

Партнери фестивалю: компания Euromedia, Ukrainian Fashion Week, 5 канал
Помилковий заголовок — E Rb'ds dsl,eltnmcz atcnbdfkm «КФН ИФТВ Ыекууе Фке Ауыешмфд»

25 Травня, 13:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон