Настільна версія
мова | язык

«Шпигунка» в кінотеатрі «Україна»

27 Травня, 12:52

Поділитися:

Кінотеатр «Україна»  запрошує 27 травня на допрем'єрний показ нової комедії від Пола Фіга «Шпигунка».

Прекрасна у всіх сенсах Мелісса МакКарті дарує нам час, щоб посміятися і підняти настрій, стрічка з її участю це щось особливе.

Персонажі у її виконанні завжди повні життя і енергійні, не дивлячись на явну повноту ваги вона не відчуває комплексів показуючи всім, як потрібно насолоджуватися життям.

Мелісса Маккарті зіграла у фільмі головну роль С'юзан Купер, яка з непримітною кабінетної працівниці ЦРУ перетворюється в суперагента під прикриттям.

«Шпигунка» - це комедія про секретну урядову організацію, на службі якої працюють кращі агенти, які виконують різні завдання в різних куточках світу.

С'юзан Купер оточують чарівні агенти-напарники, на роль яких продюсери покликали акторів, які очолюють списки найбільш стильно одягнених чоловіків - Джейсона Стетхема і Джуда Лоу. Останній, до слова, близько двох тижнів тому в п'ятий раз став батьком.

Презентація фільму, фотоколл на «червоній» доріжці, розважальна програма з призами від ведучою вечора Ані Арфєєвої, частування від ресторану італійської кухні Fellini, а також welcome drink`s від ТМ Marengo чекатимуть на Вас в кінотеатрі «Україна»  - кінотеатрі кращих прем'єр!
Помилковий заголовок — «Igbueyrf» d rsyjntfnhs «Erhfїyf»
27 Травня, 12:52

Поділитися:

За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: кінотеатр Україна, прем'єра, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон