Настільна версія
мова | язык

Хижаки Юрського періоду у кінотеатрі «Україна»

11 Червня, 00:42

Поділитися:

Кінотеатр «Україна» запрошує 11 червня на прем’єру науково-фантастичного фільму «Світ Юрського періоду» 3D − довгоочікуваної четвертої частини з серії фільмів «Парк Юрського періоду».

З часу подій, висвітлених у першому фільмі про надзвичайний парк, минуло 22 роки. Тварини Юрського періоду вже перестали сприйматися відвідувачами як дивина, і відвідуваність парку йде на спад. Компанія-власник парку вирішує створити новий атракціон, який допоможе повернути закладу колишню популярність. Однак, не все відбувається так, як уявляли собі вчені, і нововведення замість безтурботної розваги стає найнебезпечнішим випробуванням для відвідувачів.


Продовження вже легендарної франшизи «Світ Юрського періоду» чекало на свій вихід на екрани більше 10 років. Задумка створити продовження популярної серії фільмів виникла одразу ж після створення третьої частини. Через розбіжності між членами творчої команди прем'єру переносили. Спочатку передбачалося, що глядач побачить четверту частину літом 2014 року. За час роботи над фільмом змінювалась так само і його назва. Варіант, який всіх влаштував, почали знімати на Гаваях у квітні 2014 року.

На Вас чекають хижі конкурси, тематична вікторина та фотосет на червоній доріжці, презентація фільму, частування від ресторану італійської кухні Fellini, а також алкогольні напої від ТМ Marengo.
Атмосферу дикої природи світу Юрського періоду створять екзотичні тварини з WTS-studio. Найсміливіші гості зможуть зробити фото на пам'ять. Все це і багато іншого чекає на Вас у кінотеатрі «Україна» − кінотеатрі кращих прем'єр!
Вечірка розпочнеться традиційно о 20:20, а перегляд фільму в «червоному» залі о 21:00.
Помилковий заголовок — {b;frb >hcmrjuj gthsjle e rsyjntfnhs «Erhfїyf»
11 Червня, 00:42

Поділитися:

Автор статті: Любов Герус
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Кінотеатр Україна, прем'єра, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій