Настільна версія
мова | язык

ГАЙДАМАКИ записують нову пісню з легендою польскої музики

15 Червня, 18:24

Поділитися:

Українські рокери повернулися з Польщі, де вони разом з легендарним, скандальним, авангардним польським артистом Мацеєм Маленчуком (Maciej Malenczuk) працювали над новим музичним твором.

Мацієй Маленчук, видатний польський рок-співак та автор текстів, свого часу висловив підтримку українцям, що приймали участь у Революції Гідності. Давня дружба між ГАЙДАМАКАМИ та Маленчуком нарешті знаходить втілення у спільному проекті.
Пісня буде присвячена музиці в політиці, і в жодному разі не політиці в музиці.
Пісня обіцяє бути драйвовою, мелодійною та несподіваною! Артисти планують презентувати її на одному з українських літніх рок-фестивалів.

Окрім українських фестивалів, ГАЙДАМАКИ готуються презентувати оновлену концертну програму, ща базується на матеріалі останнього альбому «УкрОп», перед глядачами найбільших європейських музичних фестивалів.

Так, ГАЙДАМАКИ стали першими українськими музикантами, котрих було запрошено виступити на фестивалі SZIGET-2015 безпосередньо організаторами цього грандіозного угорського дійства. Українські рок-музиканти розділять фестивальну сцену в один день з такими всесвітньо відомими артистами, як Kings of Leon, Paloma Faith, Major Lazer, Hollywood Undead та ін.
Помилковий заголовок — UFQLFVFRB pfgbce.nm yjde gscy. p ktutylj. gjkmcrjї vepbrb

15 Червня, 18:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)