Настільна версія
мова | язык

Пісня українського гурту стала визнаним хітом у Польщі

20 Червня, 13:12

Поділитися:

Минулого тижня у Польщі пройшов наймасштабніший фестиваль польскої пісні “OPOLE”. 13 червня український гурт KOZAK SYSTEM взяв участь у концерті “Super Premiery”, що проходив в рамках фестивалю та транслювався наживо мільйонам польських глядачів в прямому ефірі каналу TVP1. Музиканти виконали пісню “Kochaj i Żyj”, записану разом з польскою командою «Red Lips”. Цей трек слухачі обрали з понад 150 пісень для участі у фестивалі “OPOLE””. За результатами смс-голосування пісня увийшла в трійку кращих пісень Польщі 2015 року.

Польські ЗМІ вже назвали KOZAK SYSTEM – найвідомішою командою з України, а трек “Kochaj i Żyj” - безумовним хітом, що в трійці кращих польських пісень цього року.

Володимир Шерстюк, KOZAK SYSTEM: “
Ми взяли участь у фестивалі Opole, що має 52-річні традиції, і з кожним роком набуває масштабу і ваги. Це дійсно важлива культурна подія у Польщі. Я дуже вдячний польским глядачам за вибір та визнання українського гурту KOZAK SYSTEM. Я мрію, що вже найближчим часом в Україні з’явиться чи відродиться музичний фестиваль такого масштабу та професійного рівня. Така подія стане не лише об’єднуючим фактором для української музики чи культури, а й стимулом для духовного зросту всієї нації”.

Іван Леньо, KOZAK SYSTEM: “Я гордий за український культурний простір, це насправді успіх, бо українська команда вперше представлена в Польщі на такому високому рівні. Ми горді тим, що маємо успіх на Opole! Щодо ж самого фестивалю – то дуже приємно було бачити, що кожен, хто створює свято Opole, має це свято в своєму серці. Завжди комфортно бути там, де люди щиро люблять свою роботу і один одного. Opole - це справжній фестиваль музики і музикантів, де немає жодного байдужого. Це чудова можливість не тільки зіграти для величезної аудиторії, але й побачити колег по цеху, почути свіжі гастрольні та життєві історії чи створити нові пісні в дуеті”.

Вже 20 червня KOZAK SYSTEM представлять Україну на міжнародному музичному фестивалі “Oświęcim LIFE Festival”, де цього року гратимуть разом з UB40, Сhris De Burgh, Lemon та іншими відомими музикантами зі всього світу. Там українці заграють подвійну програму - новий альбом “Живи і Люби” та спільний проект з Тарасом Чубаєм – “ Пісні Самонаведення”.

Нагадаємо, навесні 2015 музична формація KOZAK SYSTEM презентувала другий номерний альбом “Живи і Люби”. Окрім України, платівка вийшла у Польщі на лейблі “LOU&ROCKED BOYS” та має декілька feats, в тому числі з польською легендою Марилею Родович (Maryla Rodowicz), гуртами “Enej”, “Bednarek” та “Red Lips”.
Помилковий заголовок — Gscyz erhfїycmrjuj uehne cnfkf dbpyfybv [snjv e Gjkmos
20 Червня, 13:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій