Настільна версія
мова | язык

Прем’єра пісні гурту DZIDZIO «Я їду до мами»

20 Червня, 13:35

Поділитися:

Нова зворушлива пісня гурту DZIDZIO «Я їду до мами» розповідає про життєві реалії українців, які були змушені залишити свої рідні оселі і поїхати за кордон на пошуки кращого життя та заробляти гроші, щоб забезпечити свої сім’ї і дати достойне майбутнє своїм дітям.

«
Я нарешті їду до своєї мами в гості у Португалію і подарую їй ту пісню. Ми не бачилися цілих 15 років, спілкувалися тільки телефоном і по скайпу. Я дуже страшно скучив і навіть ображався, що коли я найбільше потребував мами, то вона поїхала від мене. Цю пісню я присвячую своїй мамі і всім мамам, які є за кордоном на заробітках, і їхнім дітям, що дуже сильно скучили за ними». – ділиться особистим Дзідзьо.

Цього разу нову композицію оформили у незвичному для гурту DZIDZIO музичному стилі. «Я Їду до мами» написана в стилі реггі і буде качати стадіони. Цю пісню гарно слухати і спостерігати за людьми, одразу з’являється позитивний настрій! А найкраще слухати її в дорозі у машині, коли ви їдете в гості до мами». – коментує нову музичну роботу Дзідзьо.

Традиційно креативна команда гурту DZIDZIO вже зняла короткометражний DZIDZIOFilm та кліп на пісню «Я їду до мами» прямо у Португалії, який є продовженням фільму-передісторії. Які перешкоди на шляху зустрінуться Дзідзьові, Лесику і Юліку і чи покаже Дзідзьо свою маму у нових відео, дізнаємось зовсім скоро.
Помилковий заголовок — Ghtv’'hf gscys uehne ВЯШВЯШЩ «Z їle lj vfvb»
20 Червня, 13:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин