Настільна версія
мова | язык

Гурт «Авіатор» обзавівся «Дівчинкою»

24 Червня, 16:17

Поділитися:

Днями у всіх радіоефірах країни зазвучала нова пісня гурту «Авіатор» - «Дівчинка». Лірична композиція стала справжнім подарунком для прекрасної половини слухачів гурту, яка цього року відсвяткувала свій 10-річний ювілей.

«Наша нова пісня про молоде покоління, про дівчину, яка женеться за дорослістю, і не розуміє цінності своєї юності. Ми самі поспішали дорослішати, а тепер хотілося б повернути безтурботність і вміння радіти дрібницям.», - Зізнається соліст Ігор Воєвуцький.


Автором пісні виступив Андрій Сторож. Раніше Андрій створював хітові сингли для багатьох популярних артистів, серед яких і Ані Лорак (зокрема, «Повільно» номінувалася на кращу пісню в одній з українських музичних премій). Однак в якості автора для власної групи «Авіатор» Андрій зважився дебютувати тільки зараз:

«Пісня «Дівчинка» стала для мене знаковою. Це перша композиція, яку я написав для «Авіатора», і я дуже радий, що хлопці сприйняли її з таким теплом і натхненням», - ділиться своїми враженнями Андрій Сторож.

Незважаючи на те, що з дня прем'єри минуло всього кілька днів, музикант Дмитро Тодорюк прогнозує їй велике майбутнє: «Я впевнений, наша «Дівчинка» порве українські радіоефіри і не тільки! Ми навіть готові позмагатися з піснею Girl групи The Beatles в популярності. У Андрія великий талант на хіти!».

Найближчим часом хлопці планують представити і англійську версію пісні, автором якої виступив Дмитро Тодорюк.

Помилковий заголовок — Uehn «Fdsfnjh» j,pfdsdcz «Lsdxbyrj.»

24 Червня, 16:17

Поділитися:

За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Авіатор, дівчинка, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон