Настільна версія
мова | язык

Хіти Rammstein, Metallica та AC/DC прозвучать на фестивалі в Києві

25 Червня, 00:38

Поділитися:

В рамках програми фестивалю «Живий Звук», який відбудеться в Києві в липні, виступлять кілька офіційних кавер-гуртів. На великій сцені прозвучать світові хіти з репертуару Metallica, Rammstein, Queen та AC/DC.

Американських легенд треш-металу відтворять Scream Inc. – український проект, який вже не перший рік гастролює з програмами, заснованими на творчості Metallica. Група Rock Star Band, відома також, як Kiriyakidi, виконає сет з композицій групи Queen. Київський проект D/C Train відіграє концерт з пісень австралійських класиків хард-року AC/DC. До речі, за два тижні до цього на фестивалі «Файне місто» у Тернополі вони виступлять разом з першим солістом знаменитої групи – Дейвом Евансом.

Крім того, на «Живому звук», який відбудеться 18-19 липня у столичному Льодовому Палаці, зі своїм репертуаром виступлять Trubetskoy, Bahroma, Epolets, Kozak System, «Табула Раса» та ще близько двох десятків виконавців з п’яти країн світу. Концерти стануть лише частиною великої програми, поряд з фаєр-шоу, виступами театру тіней, лазерним шоу, байк-шоу і постановками в жанрі історичної реконструкції.
Помилковий заголовок — {snb Кфььыеушт? Ьуефддшсф nf ФС.ВС ghjpdexfnm yf atcnbdfks d Rb'ds
25 Червня, 00:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій