Настільна версія
мова | язык

ATLAS WEEKEND у Києві

25 Червня, 01:29

Поділитися:

Перший виїзний фестиваль «ATLAS WEEKEND» відбудеться 11 і 12 липня на арт-заводі «Платформа» (Даринок, вул. Біломорська 1). Старт о 15:00. Цей фест - можливість для Киян та гостей провести два по-справжньому музичних вихідних дні на свіжому повітрі.

30 відомих, прогресивних і талановитих українських артистів, які зберуться на одній сцені, аби подарувати всім присутнім 2 дні повного драйву, музики і розваг. Велика кількість інтерактивних зон, які не дозволять нудьгувати ні хвилини як дорослим, так і наймолодшим гостям фестивалю. Смачний фудкорт нагодує навіть найвишуканішого гурмана. Дорогою до головних сцен фестивалю ви зможете відвідати барахолку і точки кращих представників HAND MADE в Україні. Після концерту на всіх чекає яскраве AFTERPARTY з кращими діджеями Києва!

Головні завдання фестивалю «ATLAS WEEKEND» — розширення географічного охоплення і формування ударного складу учасників. Цього року особливий акцент в програмі фестивалю на поєднання новаторських напрямів та іменитих українських артистів, що завоювали народну любов і визнання. Це саме ті колективи, яких буде цікаво послухати кожному відвідувачу фестивалю.
На фестивалі працюватиме дві сцени: «Main Stage» і «Rock The Nation Stage». Умовно, це «Головна сцена» фестивалю і «Мала сцена», де виступатимуть молоді колективи, що зарекомендували себе оригінальним звучанням, успішними концертами і відданими шанувальниками. Організатори впевнені, що на цій сцені виступає майбутнє українського шоу-бізнесу.

11 липня
«Main Stage»: «Бумбокс», «Pianoбой», «O.Torvald», Ассаи, Джамала, «Крихітка», «Один в Каное», «Вагоновожатые».
«Rock The Nation Stage»: «Fontaliza», «Sinoptik», «Party Cry», «Us» та інші.
12 июля
«Main Stage»: «The Hardkiss», «Beissoul & Einius», Onuka, «The Maneken», «SunSay», «Мачете|Токио», Мария Чайковская, «Bahroma».
«Rock The Nation Stage»: «Станция Мир», «Robots Don't Cry», «Tape Flakes», «Dvoe», «Epolets», «Гапочка», «5 Vymir»

Квитки:
https://kiev.karabas.com/atlas-weekend
http://relax.com.ua/afisha/events/atlas-weekend
http://tickets.gloss.ua/kiev/concerts/atlas-weekend
Помилковий заголовок — ФЕДФЫ ЦУУЛУТВ e Rb'ds

25 Червня, 01:29

Поділитися:

Автор статті: Катерина Абрашина
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: ATLAS WEEKEND, фестиваль, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон