Настільна версія
мова | язык

Trubetskoy зняв «Ирочку»

7 Липня, 08:43

Поділитися:

«Ирочка» - так називається новий кліп білоруської групи Trubetskoy, яка у вересні минулого року виникла на уламках «Ляпісів», що розпались. Прем'єра відео відбулася 1 липня на YouTube-каналі ELLO (Росія), порталі Tut.by (Білорусь), а в Україні - на сайті 24 каналу і на телеканалі A-one Україна.

За словами лідера групи Павла Булатникова, це відео вийшло «дуже літнім, світлим і легким». «Головна ідея кліпу стара, як світ - щоб зустріти свою любов, часто достатньо озирнутися по сторонах, - розповідає Павло. – Ну, і навколо цього наверчено всякі смішні історії».

Кліп знімався в Мінську, а головні ролі в ньому зіграли актор Купалівського театру і учасник групи ZUI Михаіл Зуй та випускниця Академії мистецтв Ольга Дятловская.

«Найбільше дублів ми зробили для останнього кадру, коли Оля застрибує в автобус до Міші, - розповідає один з співрежисер кліпу Дмітрій Левковскій. - Один з нас біг домовлятися з водієм, щоб він закривав двері тільки по нашому сигналу, інший просив людей в автобусі не дивитися в камеру. І все одно хлопці кілька разів виїжджали, потім приїжджали назад, і ми робили ще один дубль. Один раз людей виявилося занадто багато і Мішу кумедно притиснуло дверима. У наступному дублі між «закоханими» виявився хлопець, який дивився в камеру і повільно їв персик, ну і так далі».

«Ирочка» - це перший з трьох нових кліпів гурту Trubetskoy, які повинні увійти до релізу дебютного альбому команди цієї осені. А самі «Трубецкіє», тим часом, продовжують підкорювати літні фестивалі. У їхніх найближчих планах виступи на опен-ейрах GreenFest (3 липня, Мінськ), MotoFestWest (3 липня, Барановичі), «Бухта радості» (11 липня, Тольятті), «Живий звук» (19 липня, Київ) та Galapagai (25 липня, Литва). Також, у киян буде можливість побачити та почути улюблений гурт 23 серпня на Дні народження Докер пабу.​


​Про гурт

Група утворилася 1 вересня 2014. І в той же день випустила свій перший сингл "Ласточка".

5 вересня 2014 Trubetskoy дав свій перший концерт - як хедлайнер фестивалю Respublica у м. Кам'янець-Подільський (перший виступ команди відбулося в Україні;)

У листопаді 2014 вийшов перший EP колективу під назвою "Ёлки". До нього увійшли 4 нові пісні гурту.

26 січня в Інтернеті вийшов 20-хвилинний фільм-візитівка "Trubetskoy. The Band", що розповідає і показує публіці, що ж із себе представляє новий колектив.

У березні 2015 вийшов другий максі-сингл групи Trubetskoy - " Прывітанне Ўсiм Наогул", що складається з двох композицій білоруською мовою.

12 квітня 2015 відбувся реліз першого кліпу команди - відео "Гагарин", в якому взяв участь відомий російський репер Лігалайз. Відео було знято в Києві режисером Олександром Стеколенко і до теперішнього моменту набрало близько півмільйона переглядів на YouTube.

Дебютний альбом групи Trubetskoy, який музиканти записують у Вільнюсі, має вийти восени 2015 року. До цього часу колектив обіцяє представити публіці ще кілька нових пісень та кліпів.

Літо 2015-го група проведе в роз'їздах по фестивалях - в її графіку коштують близько 20 опен-ейрів в Білорусі, Росії, Литві та Україні.


Офіційний сайт гурту http://trubetskoy.me/
ВК: http://vk.com/trubetskoyband
FB: http://facebook.com/trubetskoy2014
Instagram: http://instagram.com/trubetskoyband
YouTube: http://youtube.com/trubetskoyband
SoundCloud: https://soundcloud.com/trubetskoyband
Помилковий заголовок — Екгиуеылщн pyzd «Bhjxre»
7 Липня, 08:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій