Настільна версія
мова | язык

Співачка Lama стала мамою

20 Липня, 08:12

Поділитися:

Наталія Дзеньків, більш відома як фронтвумен гурту Lama, не лише співачка, чиї пісні славляться далеко за межами України своєю автентичністю та неординарністю, а й талановитий музикант. Серед творчих здобутків гурту Lama – одна з найбільш відомих європейських музичних премій MTV Europe Music Awards в категорії «Кращий музичний виконавець». Пісня «Знаєш як болить» стала саундтреком до гучного фільму «Сафо» (реж. Роберт Кромбі – українець, британського походження), який має славу найдорожчого фільму за всю історію української кінематографії.

Нещодавно інтернет-простір сколихнули фото співачки з дітками – чарівна Lama в оточенні милих янголяток позує біля білого роялю. Як виявилося, це була фотосесія з її ученицями з гурту Band’A та сестрами Василисою та Ніною Бойковими, які беруть у неї уроки гри на фортепіано.

Любов до музики виявилася настільки потужним двигуном для творчості співачки, що Lama вирішила не обмежуватися лише вокальною діяльністю. Будучи талановитим музикантом, Наталія почала передавати свій музичний досвід юним даруванням. Тендітна і харизматична Lama вважає, що одного володіння вокалом замало, аби бути справжнім артистом:

- «Я за освітою піаністка. Музика – це моє все. І саме вільне володіння фортепіано допомагає мені писати пісні. Я вважаю, що артист має розвиватися різнобічно – відшліфовувати не лише вокальну та акторську майстерність, хореографію, а й володіти музичними інструментами, бо це обов’язково допоможе в майбутньому – в композиторській майстерності. Прививаючи молодому поколінню любов до інструментальної музики, відчуваєш такий заряд приємних емоцій! Це такий енергетичний синтез і інформаційний обмін, коли ти для них не лише викладач, а музична мама. Перші успіхи діток, їх посмішки, радощі неможливо ні з чим порівняти. Моєму найменшому учню лише чотири рочки, а він уже показує вражаючі результати. Я радію що можу передати учням свої знання, які їм допоможуть у майбутньому».
Помилковий заголовок — Cgsdfxrf Дфьф cnfkf vfvj.

20 Липня, 08:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)