Настільна версія
мова | язык

Новий EP Goodbye Earth – «BLISS» (2015)

22 Липня, 13:48

Поділитися:

Ще одне нове та доволі незвичайне музичне явище з'явилось на українських просторах – «BLISS» від формації Goodbye Earth. Незвичайне – тому, що тут можна почути інструментальний мат-рок, скомбінований із олдскульними панк-гітарами. 

І нехай, таке поєднання характерне не для всього матеріалу, але як мінімум Party De Fin здатна збити вас із пантелику несподіваним поворотом до саунду Iggy Pop і Ramones та запального драйву панку/ґлему 70-х років. Решта пісень є менш радикальними в експериментах, хоча із-за неординарного аранжування і зведення наліт вінтажу відчувається і в них. Дуже екзотична річ, як для обраного хлопцями жанру. Свіжим звучанням відзначилась і Motion Is Our Best Idea, особливо її заключна частина, яку хочеться слухати на повторі. Звісно, присутність математики теж помітна більш ніж, й вона додає до музики характерної інопланетності, як то: дзвінкі соло, використання високих тональностей і обривчастих, ураганних, завиваючих звуків гітар, підкріплених чіткими, відчеканеними ударними.

Нагадаємо, що цьому році група змінила свою дислокацію, переїхавши з Рівного до Києва. Зазнав змін і склад групи – прийшов новий гітарист і басист. Ці чинники вплинули на музичну складову нашої творчості. Музика стала більш технічною і різноплановою, якщо раніше музиканти тяжіли до атмосферного пост-рокового звучання, то зараз роблять акцент на мат-рокових партіях, поєднаних з тяжкими рифами. Даний реліз є особливим в тому плані, що створювався хлопцями самостійно від початку і до кінця. За допомогою студії були записані лише ударні, все інше робили самі музиканти: писали гітари, зводили і робили мастеринг треків. Концепція ЕР «BLISS» полягає у легкості і позитивності, якої так не вистачає нашим людям останнім часом. Без жодних сумнівів музикантам вдалось донести цей настрій до слухачів.
Помилковий заголовок — Yjdbq УЗ Пщщвину Уфкер – «ИДШЫЫ» (2015)

22 Липня, 13:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон