Настільна версія
мова | язык

8 українських артистів на Sziget 2015

29 Липня, 13:22

Поділитися:

Експериментуючи з українським фольклором, поєднуючи пісні зі звучанням широкого ряду дивовижних інструментів, етно-хаос-гурт ДахаБраха створили яскравий та унікальний образ, вже відомий у світі. Їх несподіване, освіжаюче бачення корінної музики настільки запам’яталися фестивалю з першим виступом на Sziget у 2013 році, що гурт отримав запрошення вдруге. 

Концерт ДахаБраха, унікальної складової проекту Владислава Троїцького «Україна Містична», відбудеться 12 серпня на сцені MasterCard World Music Stage. Конкурс серед українських гуртів від Sziget Festival Україна і туристичного оператора «Богемія Сервіс», який тривав 2 місяці і завершився яскравим фіналом в клубі Sentrum у Києві, визначив гідного переможця – витончений і атмосферний folktronic-гурт ONUKA. Бандура, сопілка, окарина, трембіта – вплітаючи українські народні мотиви та інструменти в електронну музику, ONUKA виступить в програмі YourOpen Talent Festival на British Knights Europe Stage 11 серпня.

Глядачі цієї ж сцени почують козак-рок від Гайдамаків з народної музики, сучасних музичних стилів і чіткого соціального меседжу. У 2009-му Гайдамаки стали першим українським гуртом (після Братів Блюзу у 1998-му), які виступили на Main Stage, і у новому складі та з новою музикою повертаються на Sziget з концертом 15 серпня на British Knights Europe Stage.
Слідкуйте за новинами Sziget та не забувайте, що найбільший фестиваль Європи – поруч!
Помилковий заголовок — 8 erhfїycmrb[ fhnbcnsd yf Ыяшпуе 2015

29 Липня, 13:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків