Настільна версія
мова | язык

Цього літа Київ заповнять незвичайні «партизани»

20 Серпня, 03:07

Поділитися:

«Партизан Рок — це люта, пряма і безкомпромісна відповідь дрімучому «совку», який вже вельми остобісів мислячому прогресивному суспільству», — стверджують організатори фестивалю. Це — музика боротьби за Свободу! Не за ефемерну духовну, а за справжню істинну Свободу — самим вирішувати свою долю! «Партизан Рок» - антиімперський і антивоєнний захід. Він об'єднує всіх, хто виступає проти нової холодної війни!

Фестиваль зібрав під свої прапори передовий партизанський загін бендів - прогресивних, самодостатніх, чесних з собою і оточуючими: BRUTTO, Antis, Dzieciuki, Телевізор і Гайдамаки.

BRUTTO — білорусько-українська бригада революційного чаду на чолі з Сергієм Михалком вже промчала з концертами всією Україною, але не збирається зупинятися на досягнутому! Група завжди відрізнялася яскраво вираженою громадянською позицією, відстоювала право Білорусії та інших країн на свободу і самовизначення. Одна з пісень Міхалка — «
Воїни світла» — стала справжнім гімном волі на барикадах під час Майдану в Україні.

Antis — арт-рок-група, створена архітекторами з Вільнюса ще в 1980-х. Одна з найвідоміших литовських груп з 30-річною історією, яка зіграла провідну роль у боротьбі за незалежність Литви в 1988-1990. Тоді їх колючі тексти сміливо, відкрито і переконливо висміювали радянську пропаганду. Після великої перерви група повернулася на сцену в 2007-му і зараз являє собою втілення нового литовського року. Легендарні бунтарі — мудрі, артистичні, шалено цікаві!

Dzieciuki — група з Гродно, майстри забійного веселого фолк-панку, співають білоруською мовою. Більша частина текстів пісень просякнута антирадянщиною і присвячена білоруським героям-повстанцям різних часів. Для Dzieciuki важливо розповідати про історію своєї країни, підтримувати її культуру і мову — не на словах, а на ділі.

Телевизор — російська рок-група, утворена в 1984 році, легенда ленінградського рок-клубу. Від інших представників російського року групу відрізняє вишуканість аранжувань і любов до нью вейв, синтіпоп і пост-панку. Група з активною громадянською позицією, яка орудує словом і музикою, від виконання заборонених пісень під час "перебудови" до участі в «
Марші незгодних» та інших акціях протесту. На минулому концерті в Києві музиканти виконали пісню під назвою «Ти прости нас, Україна». І цим все сказано.

На фестивалі «Партизан Рок» всі ці міцні духом і тілом хлопці зберуться разом у «Загін антісовок», щоб заспівати нам свої пісні, промчати вільним ураганом і зробити світ кращим!
Помилковий заголовок — Wmjuj ksnf Rbїd pfgjdyznm ytpdbxfqys «gfhnbpfyb»

20 Серпня, 03:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван