Настільна версія
мова | язык

Woodstock Україна 2015

4 Серпня, 15:45

Поділитися:

Фестиваль Woodstock Україна (Woodstock Ukraine) проводить Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця». Він був задуманий як заключна частина щорічної благодійної акції «Серце до Серця» в знак подяки волонтерам.

У світлі останніх подій, фонд ставить перед собою ще одну важливу мету - єднання молоді з усіх куточків України під гаслом 
«Музика! Дружба! Любов!»

Вудсток прийшов в Україну у 2012 році за аналогією з фестивалем Przystanek Woodstock (зупинка Вудсток), який називають Польським Вудстоком. Він отримав назву на честь знаменитого Вудстокского фестивалю 1969 року і вважається одним з найбільших в Європі.
У 2015 році
Вудсток в четвертий раз пройде в Україні. На цей раз він також відбудеться в стінах Свірзького замку в 40 км від Львова.

Фестиваль
Woodstock Україна є відкритим та безкоштовним для всіх відвідувачів. Метою фестивалю є об'єднання мешканців різних частин країни за мир, розвиток благодійного волонтерського руху в Україні, об'єднання різнопланових виконавців спільною ідеєю, а також розвиток масової музичної культури. 

Учасниками цьогорічного фестивалю стануть : Gambardellas, Леді Арлет, КАРНА, МЕРІ, Дай Дарогу (Беларусь), INDYTRONICS, НАТОЛІЧ, EPOLETS, Рiano, WE ARE!, 5 VYMIR, Bahroma та інші. Організатори фестивалю Woodstock Україна 2015 забезпечують необхідні умови для проживання: туалети і душ на території; кухня і магазини; пункт медичної допомоги; охорона фестивальної площадки; місце на території наметового містечка для розміщення наметів; кімната для зберігання речей; пункт підзарядки мобільного телефону; пожежна охорона фестивалю.
Вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією на офіційному сайті.
Помилковий заголовок — Цщщвыещсл Erhfїyf 2015

4 Серпня, 15:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій