Настільна версія
мова | язык

Фестиваль Республіка 2015

20 Серпня, 03:06

Поділитися:

Республіка 2015 (Respublica 2015) у Кам'янці-Подільському - це фестиваль сучасного вуличного мистецтва у всіх його проявах: музика, малюнок і танець. Три фестивальні дні, 3 сцени, 50 кращих рок-колективів країни, близько 10 талановитих поетів, 15 команд райтерів з України, Росії, Білорусі, Польщі та Іспанії!

Хедлайнери Республіки 2015 стануть Бумбокс, ДахаБраха і BRUTTO. Музична частина фестивалю Республіка зазвичай проходить протягом 3-х днів на території Старої фортеці. У концерті беруть участь як відомі, так і молоді групи України та інших країн. Кожен фестивальний день відкриває одна з трьох молодих груп, які перемогли у попередньому конкурсі. 

Всього в Республіці беруть участь близько 40 груп. Серед них: ONUKA, O.TORVALD, Кожаный Олень, Вагоноважатые, Тостер, TKN (ex ТонкаяКраснаяНить), Stoned Jesus, Jinjer, Bahroma, Fontaliza, SKINHATE, Morphine Suffering, Mеgamass, DANCE PARTY.DANCE!DANCE!, Epolets, Мольфа, Sinoptik та інші.

В рамках фестивалю Республіка щороку світові зірки стріт-арту розмальовували будівлі в Кам'янці-Подольскому. Художня частина буде проходити вдень на території старого та нового міст. Головним завданням художників стане перетворити занедбані будинки в художнє надбання міста. А ночами гостей чекають акустичні концерти, літературні читання за участю як нових, так і відомих музикантів та письменників.

Республіка - антикомерційний арт фестиваль метою якого є залучення уваги до культурно-соціальних проблем малих міст.
Помилковий заголовок — Atcnbdfkm Htcge,ksrf 2015

20 Серпня, 03:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон