Настільна версія
мова | язык

Британські рокери зняли кліп у Києві

29 Липня, 13:01

Поділитися:

Foals обіцяли, що в четвертому альбомі «What Went Down» «м'ясні» пісні стануть ще «м`ясистішими», а попсові - ще більш попсовими і дивними. Пацани сказали - пацани зробили. Студійник вийде 28 серпня 2015.

Пару років тому головред Comma Сергій Кейн зустрів лідера Foals Янніса Філіппакіса в Гамбурзі, і той передав повідомлення для українських фанів:

«
Хлопці, я ж і сам родом з України. Мої предки по одній з ліній народилися і жили в Прип'яті, десь на початку 20-го століття. А років 10 тому я приїжджав в Україну, як турист. Тусувався в Києві та Івано-Франківську, класні місця, сила-силенна приємних спогадів. Ми обов'язково приїдемо в Україну і відірвемося, навіть не сумнівайтеся! Всім великий привіт!»

Автором драматичного відеоролика на пісню «What Went Down», в якому всю дорогу хтось когось переслідує і наздоганяє, виступив Найал О'Брайен (Niall O'Brien), відомий роботою з Breton і Saint Raymond.

Відео знімалося в Києві в травні цього року (Янніс Філіппакіс і Ко не вперше приїжджають в Україну - і щоразу з великим ентузіазмом). У кадрі - панельні багатоповерхівки Троєщини (разом з прилеглими пустирями), дніпровська затока і обшарпана кімната, в якій буйствують музиканти.

Foals анонсували новий альбом «What Went Down» 16 червня, представивши титульну композицію в ефірі програми Енні Мас на BBC Radio 1. Пісня спродюсирована Джеймсом Фордом.
Помилковий заголовок — <hbnfycmrs hjrthb pyzkb rksg e Rb'ds
29 Липня, 13:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин