Настільна версія
мова | язык

Фестиваль Південь відбувся!

4 Серпня, 15:45

Поділитися:

Івент мав відбутися 25-26 липня в форматі Open-air на території житлового комплексу Зелений Мис, що в передмісті, але за певних технічних обставин, перший день фестивалю було затримано на декілька годин, що стало причиною відміни другого дня виступів музикантів. Попри всі негаразди, перший день відбувся досить потужним, і всі музиканти відіграли програму для своїх шанувальників.

Також, хотілось би відзначити чудового ведучого - Іллю Ярему, який проводив різноманітні конкурси, спілкувався з публікою та допоміг зберегти чудову атмосферу музичного фестивалю. Нагадаємо, що в перший день виступали найбільш передові та актуальні українські гурти: Epolets,Sale Only, Антитіла, Карна, Кімната Гретхен, Фліт, Fontaliza та Latur. Кожен виступ був унікальним та найкращім в своєму звучанні, сповнений незабутніми емоціями від музикантів та щирими оплесками від відвідувачів фестивалю.

Зранку, на другий день було повідомлено від організаторів, що є певні труднощі в проведенні другого дня фестивалю, але це зовсім не завадило відбутися виступам гуртів. Женя Галич (фронтмен гурту O.TORVALD) порадував дружнім виступом одеському клубі TRUE MAN, що знаходиться на пляжі «Дельфін». «Я гадав в нас вже немає більше пісень, а ви ще згадуєте!» - за словами Жені, тож всі були задоволені.

Також саме 26 липня відбулося відкриття Зеленого театру, що в парку Шевченка, де підтримали своїми виступами Oh, My Guts! з шаленим ірландським звучанням, романтичні луцькі хлопці Фіолет зі справжнім рок-н-ролом, Леді Артлет, Сердцевий Напад та Сашко Положинський. Завдяки всім танцям, підспівуванням та оплескам відкриття Зеленого театру стало по-справжньому урочистим!

Пропонуємо до вашої уваги фотозвіт з фестивальних вихідних.
Помилковий заголовок — Atcnbdfkm Gsdltym dsl,edcz!

4 Серпня, 15:45

Поділитися:

Фото: Анастасія Макогон

Теги: фестиваль, Одеса, Південь

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван