Настільна версія
мова | язык

СТОПУДІВКА TURBOta FEST-2015

6 Серпня, 02:26

Поділитися:

Щорічний музичний фестиваль «СТОПУДІВКА» в 2015-му році значно відрізняється від попередніх: цього року оргкомітет співпрацює з «Благодійним фондом Бориса Філатова» та благодійною громадською організацією «Творити Добро Легко» і носить назву «СТОПУДІВКА TURBOta fest».

Відповідно, мета фестивалю благодійна: цього року кошти, які збере наша любов до музики, зроблять щасливішими та здоровішими тих, кому це особливо потрібно, - вихованців Дніпропетровського та Поливанівського будинків-інтернатів. Завдяки нашому з вами відпочинку на фестивалі ці діточки пройдуть курс лікування в ре-абілітаційно-оздоровчому центрі «Маяк».

Місцем проведення стане не однойменний мистецький хутір, а парк відпочинку «Новоселиця» з кількома сценами, пляжами, численими активно-стями та можливостями для цікавого відпочинку і, звичайно, фантастичним лайнапом: Brutto, Воплі Відоплясова, Сергій Бабкін, O.Torvald, Табула Раса, Epolets, Bahroma, Fontaliza, Гражданин Топинамбур, Jinjer, Kadnay, We are!!, Morj, Масса Причин, Кімната Гретхен, Ласковые усы, Secret avenue, 5 vymir, Red wolf, Cheshires, Сметана band, Radionika, Varta, The Outland та багато інших гуртів.

Кожного року СТОПУДІВКА відкриває гурти, що вже відомі в Україні, активно гастро-люють та виступають на багатьох фестах, але з якихось причин ще не встигли пото-варишувати з меломанами Дніпра. Цього року, окрім хедлайнерів, ми теж ми по-чуємо багато цікавих музичних відкриттів. Більш того: за 3 днi фестивалю ви почуєте не тільки кращі гурти України, а й цікавих DJ-їв з різних куточків країни.

Окрім головної музичної сцени, на фестивалі будуть діяти такі майданчики:
1. Пляжна музична сцена.
2. Театрально-поетична сцена.
3. Дитячий майданчик з аніматорами.
4. Спортивний майданчик: пляжний волейбол, джампери, слеклайн.
5. White bar: 8 серпня конкурс моделей, 9 серпня конкурс з бодібілдінгу.
6. Meet&greet зона: автограф-сесії та фотосети з хедлайнерами, тренінги, майстер-класи відомих людей.
7. Пляжна зона: відпочинок, риболовний конкурс.
8. Наметове містечко: безкоштовне прожівання, прокат наметів, душі, туалети.
9. Hand-made зона: ярмарок, майстер-класи.
10. Фудкорти: відпочинок, риболовний конкурс.
Помилковий заголовок — CNJGELSDRF ЕГКИЩеф АУЫЕ-2015
6 Серпня, 02:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій