Настільна версія
мова | язык

Шокуючі зміни: хто залишив гурт «Тріода»?

12 Серпня, 17:05

Поділитися:

Назва гурту «Тріода» містить дві складові: «Трі» - означає тріо, а «-ода» з грецької перекладається як «пісня». Нещодавно пролунала сенсаційна новина: тріо покинув один з учасників!

Українські соловейки з моменту заснування гурту встигли підкорити не лише вітчизняну публіку. Гучний тур Америкою залишився предметом гордості як для самих хлопців, так і для їх батьківщини. «Співоче українське диво», «душа народу», «голос народу» – як лише «Тріоду» не називали. Поєднання їх голосів, злиття тембрів переносить слухача у фантастичний, магічний світ музики і любові. Що ж змусило хлопців порушити цю ідилію?


Олександр Алексєєв займався фрі-файтом, грав у театрі та опановував ще багато справ у своєму житті, проте найулюбленішим виявився для нього спів. Оселившись в одній кімнаті гуртожитку з майбутніми друзями та колегами, Андрієм Гамбалем та Володимиром Рибаком, Сашко поринув у прекрасний світ музики, натхнення і взаємної підтримки. Хлопці разом пройшли довгий шлях до успіху, підкорили тисячі сердець своїм талантом і щирістю. Але тепер їх дороги розійшлись: Олександр вирішив розпочати сольну кар’єру. Андрій та Володимир поважають рішення свого друга та бажають йому творчих успіхів.


Кажуть, все, що не робиться – на краще. Перевірити це можливо: слідкуйте разом з нами за подальшим життям найспівочішого гурту України, у них є багато сюрпризів!
Помилковий заголовок — Ijre.xs pvsyb^ [nj pfkbibd uehn «Nhsjlf»&

12 Серпня, 17:05

Поділитися:

Автор статті: Любов Герус
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: Тріода, PRPKB, xfactor

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон