Настільна версія
мова | язык

"Росіян ніколи не виправиш"

13 Травня, 18:44

Поділитися:

10 і 12 травня у німецькому Дюссельдорфі відбулися півфінали пісенного конкурсу Євробачення. Фінал пройде у суботу 14 травня. Переможця обиратимуть шляхом голосування телеглядачів та журі.

— Найбільше мені не сподобався виступ португальців, — говорить російський музичний критик 42-річний Сергій Сосєдов для порталу gazeta.ua. — Вони вийшли на сцену з якимись транспарантами. Не бачу виправдання їхній ексцентриці. Може, вона захована у змісті пісні, але я нічого не зрозумів, бо співали португальською. Угорська виконавиця Каті Вульф дуже стильна, експресивна, пристрасна. Вона співає пісню про драматичне кохання, а це дуже підходить під формат Євробачення. Такі композиції одразу запам'ятовуються.

Київському продюсеру Ігореві Кондратюку, 49 років, сподобалися учасник від Росії Олексій Воробйов та Нігяр Джамал й Ел і Нікі з Азербайджану.

— Азербайджанці виконують пісню Running Scared ("Тікай не оглядаючись". — "ГПУ") про чисте справжнє кохання. З ними на сцені виступають чотири танцівники. Цього достатньо, аби створити необхідну атмосферу. Росіянин — симпатичний хлопець. Саме це потрібно домогосподаркам, яких найбільше серед глядацької аудиторії Євробачення. В Олексія правильно поставлений номер, непогана пісня. Коли він вийшов у фінал, у камеру вигукнув: "Это Россия, бл..." Мені це не сподобалося. Після цього розумієш, що росіян ніколи не виправиш. Симпатичними були і представники Ісландії. Їхній соліст, кругленький хлопчик, самим своїм виглядом викликав у глядачів любов.

Каже, представниця України 25-річна Міка Ньютон має мало шансів на перемогу.

— Не вірю, що ця пісня є сильною з точки зору Євробачення. На сцені мало показують Ксенію Симонову (переможниця проекту "Україна має талант", демонструє у Дюссельдорфі пісочну анімацію. — "ГПУ"). Я не одразу зрозумів, який малюнок вона там робила. Європейському глядачу для цього треба ще більше часу. У Міки пісня зворушлива і у форматі Євробачення. Але я не вірю, що вона може перемогти.

"Ми дуже хвилювалися, — написала Міка Ньютон про підготовку до виступу в своєму блозі. — Ксенія репетирувала по 4 години на день, щоб добитися тої ж швидкості, яку має пісня. Це складно. Обіцяла і мене трохи навчити малювати піском".
Помилковий заголовок — @Hjcszy ysrjkb yt dbghfdbi@

13 Травня, 18:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон