Настільна версія
мова | язык

Юристи Джексона підрахували, скільки мільйонів "з'їдають" його діти

17 Серпня, 17:49

Поділитися:

Управителі спадку поп-короля Майкла Джексона, котрого журнал "Forbes"уже не один рік поспіль визнає найдорожчою покійною зіркою, назвали суму, в яку стає утримання трьох його дітей.

На 18-річного Принца, 16-річну Періс та 13-річного Бланкіта на рік витрачається понад 4 мільйони доларів. Юристи надали судові відповідні папери, пише "Contact Music" із посиланням на "The Sun".

Зокрема задокументовано, що на святкування дня народження Бланкіта, який тепер воліє зватися Біджі, пішло близько 1 тисячі доларів.

Більш ніж півмільйона доларів на рік іде на зарплатню персоналові, що обслуговує юних спадкоємців. 140 тисяч доларів витрачається на подорожі братів та сестри приватним літаком.

Окрім базової освіти нащадки Джексона займаються творчістю. Майже 30 тисяч доларів на рік обходяться їхні заняття в школі для юних артистів.

Як відомо, коли в 2009-му році 50-річний Майкл Джексон помер, його борги вимірювалися сотнями мільйонів доларів. Але посмертні заробітки зірки дозволили йому вийти в плюс та забезпечити своїм рідним непоганий спадок.

Коли Принцові, Періс та Біджі виповниться по 33 роки, вони одержать половину від своїх часток спадщини. У 40 років – решту.

До слова, Майклові діти нещодавно звернулися до персоналу лікарні імені Альберт Ейнштейна в Бразилії, подякувавши, що подбали про їхнього дідуся Джо. Також брати та сестра подякували тамтешнім шанувальникам за їхню гостинність, підтримку та молитви.

Нагадаємо, 87-річний Джо Джексон гайнув до Бразилії святкувати свій день народження, але його планам перешкодив інсульт, три інфаркти та зупинка серця. На щастя, патріарха зіркової родини врятували та вже навіть виписали з лікарні.

Подейкували, що до біди Джо довели походеньки по барах та ресторанах із жінками, а ще зловживання віагрою. Проте, як пише "TMZ", юрист Джексона пригрозив позовом до ЗМІ, котрі таке заявляли.
Помилковий заголовок — >hbcnb L;trcjyf gslhf[edfkb? crskmrb vskmqjysd @pэїlf.nm@ qjuj lsnb

17 Серпня, 17:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)