Настільна версія
мова | язык

Настя Приходько поділилася "вагітними" фото і розповіла, де народжувала

19 Серпня, 09:49

Поділитися:

Українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно вдруге стала мамою, розповіла сайту ТСН.uа, як перенесла другу вагітність. Настя поділилася з нами, що вони з чоловіком дуже хотіли дитину і йшли до цього підготовлено. Ми розпитали у співачки, як проходила її вагітність, оскільки цей період життя Приходько збігся з її насиченим гастрольним туром по США. 

За словами Насті, під час туру її переслідував весь "набір" вагітної жінки. В турі по США мене переслідувало все! Мені дуже важко давалися перельоти, токсикоз у небі був страшний. Ще, я аерофоб і страшенно боюся літати і дуже нервувала під час злетів і посадок. Перепади настрою, звичайно, були, я могла кричати, могла плакати. Навіть розплакалася від того, що недостатньо поїла", - зізналася нам Приходько.

Настя поділилася, що в цей момент її дуже підтримував чоловік, якого артистка ретельно приховує від ЗМІ. "У мене чудовий чоловік, який підтримував мене протягом усієї вагітності, він витерпів всі мої капризи, жертвував своєю роботою заради нас, їздив зі мною на гастролі, щоб я не переживала. Доглядав за мною, тому я дуже спокійно носила малюка – у мене була сильна підтримка. Його мама – чудова жінка, наразі вона допомагає з малюком, а моя мама з Нанною", - розповіла артистка. Читайте також: Готична Приходько присвятила містичний кліп коханому чоловіку Співачка додала, що пологи минули швидко, і за два дні мама і малюк уже були вдома. Син артистки з'явився на світ в Україні. Незважаючи на непросту ситуацію в країні, Настя не боялася тут народжувати. "Я народжувала в Україні, я не можу сказати, що мені страшно було народжувати через ситуацію в країні. Під час Другої світової війни жінки теж закохувалися і виходили заміж, народжували. Я розумію, що зараз дуже складно, але у мене хороша сім'я. Разом ми сила і все зможемо!" - зауважила Настя.


Приходько розповіла, що її донька, 5-річна Нанна (від першого шлюбу з Нуріком Кухілавою – прим.ред.) дуже чекала на братика. "Нанночка його дуже чекала, завжди підходила і гладила животик, розмовляла з ним і чекала, щоб потім показати всі кімнати в квартирі", - з посмішкою каже Настя. Крім того, Приходько розповіла, чи збирається наймати нянь.

"Няні у мене були, наразі ми добре даємо собі раду і без нянь. Я годую малюка грудним молоком і поки не бачу сенсу в нянях", - прокоментувала артистка. Розсекречувати ім'я малюка Настя поки не хоче, бажаючи залишити його в таємниці. Також співачка зізналася, що ще не вибрала хрещених для сина. "Це дуже відповідальний крок, ми поки що думаємо", - пояснила Приходько. Нагадаємо, Настя Приходько показала плоский животик після пологів. Артистка шкодує, що не може потрапити в Книгу рекордів.

Помилковий заголовок — Yfcnz Ghb[jlmrj gjlskbkfcz @dfusnybvb@ ajnj s hjpgjdskf? lt yfhjl;edfkf

19 Серпня, 09:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон