Настільна версія
мова | язык

LOBODA у купальнику показала фігуру на сторінках глянцю

20 Серпня, 10:48

Поділитися:

Українська співачка LOBODA, яка представила танцювальний ремікс на хіт "Пора домой", знялася у фотосесії для українського глянцю "Отдохни!". Артистка з'явилася на сторінках журналу в зухвалому і ніжному образах. Так, шанувальники побачать Лободу в купальнику, а також в обтислій спідниці і сорочці в стриманих пастельних тонах. Під час інтерв'ю журналу артистка поділилася найпотаємнішим: своїми роздумами про майбутнє дочки Євангеліни, бажання народити другу дитину і причини публічної самотності.


Жертвуючи заради творчості своїм особистим життям і сімейним затишком, LOBODA традиційно занурена в роботу. Цього разу співачка готується до всеукраїнського туру "Пора домой", назву якого вигадала донька Євангеліна: "Назва для туру "Пора домой!" підказала Євка. Вона часто дзвонить мені по телефону і наполегливо вимагає: "Мамо, пора додому!" - усміхається співачка. Якщо LOBODA не на гастролях, весь вільний час вона присвячує дочці. Але і цього часу, за словами артистки, катастрофічно не вистачає. Також співачка пишається першими досягненнями дочки – грою на гітарі та барабанах: "Єва дуже розумна дівчинка, хоча так скаже будь-яка мама про своє чадо. Але все ж вона дійсно особлива і не за роками розвинена. Іноді вона використовує такі мовні звороти, від яких у нас з бабусею віднімає мову. Нещодавно видала: "Мамо, ось чисто концептуально..." Я мало зі стільця не впала!", - посміхається Світлана. – Єва дуже любить грати на своїй маленькій гітарі і електронних барабанах. Обожнює танцювати — це у неї від тата", - прокоментувала співачка.

Однак, Світлана не бажала б доньці долі артистки: "Я б не хотіла, щоб Єва йшла моїми стопами, тому що знаю, наскільки це важка праця і багато в чому невдячна. Мені б, звичайно, хотілося, щоб вона обрала професію, в якій зможе розкритися, стати видатною особистістю і при цьому залишатися щасливою жінкою. Це, напевно, мрія, до якої прагне кожна успішна жінка. Бо самотність — супутник сильних і незалежних жінок", - сказала LOBODA.

Незважаючи на те, що поки в житті артистки нема коханого чоловіка, вона мріє про те, щоб народити сина: "Мені б дуже хотілося другу дитину. Завжди мріяла про дівчинку і хлопчика. Але я вірю в долю, і другу дитину хочу народити тільки від того чоловіка, якого щиро покохаю, і який зможе нести відповідальність за нашу сім'ю. Знаєте, з кожним роком я розумію всю важливість сильного чоловічого плеча, навіть не стільки для себе, скільки для дітей", - підсумувала артистка.
Помилковий заголовок — ДЩИЩВФ e regfkmybre gjrfpfkf asuehe yf cnjhsyrf[ ukzyw.

20 Серпня, 10:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон