Настільна версія
мова | язык

KOZAK SYSTEM зняли новий кліп на пісню "Коли Вона"

26 Серпня, 09:46

Поділитися:

В середині серпня продакшн студія «FreeFilmProdaction» відзняла нове відео групі "Козак Систем" на пісню "Коли вона", з нового альбому "Живи і Люби". Зйомки відбувались на "київському морі" і на деяких міських локаціях. Тривали зйомки близько 20-ти годин.

Продюсером та ідейним натхненником кліпу стала відомий український фотограф Олена Божко:

"Спочатку був прекрасний вірш Сергія Жадана "Декому краще вдаються приголосні, декому голосні", який група "Козак Систем" перетворила на неймовірно чуттєво-драматичну пісню, а потім ми вирішили відзняти на неї відео. Здається, все вдалось. З багатьма речами, нам дуже пощастило. В день зйомки, по всьому місту була злива, а до нас чарівним чином вона не дійшла. А коли знімали сцену біля багаття, в небі періодично спалахували блискавки, які створювали особливу атмосферу. Такі моменти особливо цінні, спеціально їх не сплануєш і не відтвориш, а в кадрі виглядають дуже ефектно. Хочу відзначити роботу молодої актриси Оксани Вергелес. Маленька, тендітна дівчинка змогла передати цілий спектр емоцій і з легкістю відіграла найдраматичніші сцени. Ну, і як завжди, було дуже приємно працювати з режисером Владом Разиховським, оператором Володимиром Дорогобидом та лінейним продюсером Іриною Новосаденко - професійна і злагоджена команда. Та й узагалі, напевно, коли в одному місці збираються хороші і талановиті люди, то в результаті обов'язково народжується щось надзвичайне."

Влад Разиховский (кліпмейкер): "Дуже радий знайомству з "Козаками". Завжди цікаво працювати з креативними, талановитими та професійними людьми. Умови зйомок були непростими: то гроза, то комахи, то люди smile emoticon. Але ми з усім впорались, всі перешкоди подолали. Монтаж плануємо завершити до кінця серпня, так що, чекайте нашу нову роботу!"

Цього літа команда Kozak System вже працювала над створенням відеокліпу на трек “Коли Вона”, та на жаль, за форс мажорних технічних причин, матеріал не може бути оприлюднений.
Помилковий заголовок — ЛЩЯФЛ ЫНЫЕУЬ pyzkb yjdbq rksg yf gscy. @Rjkb Djyf@

26 Серпня, 09:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван