Настільна версія
мова | язык

«Втікач» у кінотеатрі «Україна»!

3 Вересня, 08:32

Поділитися:

«Втікач» - це нетиповий погляд на американську історію, головним героєм якої ставала жертва політичного скандалу - конгресмен Колін Прайс, роль якого виконанує Ніколас Кейдж, відомий за стрічками «Скала», «Без обличчя», «Примарний гонщик». Як стверджує режисер і сценарист картини Остін Старк, ідея створення «Втікача» пов'язана зі скандалом американського політика Ентоні Вінера, який прославився тим, що знайомився з жінками в мережі Інтернет, посилаючи їм свої фотографії.

«Частково я був натхненний темою політичних секс-скандалів, якими був обтяжений не тільки Вінер, але ряд інших політиків нашого часу. Для мене, «Втікач» - це вигаданий портрет ідеалістичного конгресмена з величезною кількістю недоліків на ім'я Колін Прайс. З одного боку, це історія про політика, який бореться за відновлення свого життя після того, як його кар'єра була повністю зруйнована. По суті, фільм про людину, яка мріє стати політичним лідером, при цьому абсолютно не хоче жертвувати своїми переконаннями
», - каже режисер.

Конгресмен Колін Прайс (Ніколас Кейдж) шалено захоплюється двома речами: політикою і жінками. Після аварії на нафтовій платформі його життя повністю змінюється. Камери спостереження ловлять його з темношкірою Люсі, дружиною одного з постраждалих в аварії. Сексуальний скандал, що вибухнув, ставить під загрозу не тільки кар'єру Прайса, а й все його життя. Брехня - кращий політичний союзник, але що робити, коли справа стосується кохання? ..

3 вересня в кінотеатрі «Україна» (вул. Городецького, 5) відбудеться прем'єра фільму «Втікач» з Ніколасом Кейджем у головній ролі, а також вечірка, приурочена виходу фільму в широкий прокат.
Помилковий заголовок — «Dnsrfx» e rsyjntfnhs «Erhfїyf»!
3 Вересня, 08:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків