Настільна версія
мова | язык

O.Torvald стали найпопулярнішою фестивальною командою країни.

3 Вересня, 12:31

Поділитися:

Цього літа музиканти зіграли більше 20 фестивальних сетів в Україні та Європі.

Український рок-гурт O.Torvald цього року розпочав фестивальний сезон у травні, а закінчить вже у жовтні, тож загалом музиканти зіграють більше 20 фестивальних сетів. Концерти O.Torvald пройшли по всій Україні – в Одесі, Києві, Тернополі, Львові, Тростянці, Луцьку, Каменець-Подільскому, Вінниці, Дніпропетровську, Івано-Франківську та інших містах , а також в Польщі та Угорщині. Тож після явного успіху альбому “ТИ Є”, який команда презентувала минулого року, тепер O.Torvald – лідери фестивального життя країни.

Євген Галич про музичні фестивалі:
“Найчастіше сьогодні мене питають: чи відрізняються українські та європейські фестивалі? Звісно, так. Бо там все напрацьовано і відшліфовано роками – і побутові умови, і логістика трансферів, і монтажу й демонтажу сцени - все досконало. Та все ж черга з дівчат в нашу гримерку в Україні трохи більша☺

Якщо ж повернутися до серйозних речей - цього року ми були на одному з найбільших європейських фестивалів - Sziget, де зібралося 90 000 людей. Так от всі ці 90 000 в будь-якому стані – дуже позитивні, я не бачів жодного конфлікту на Sziget. Подібну атмосферу я відчув на Zahidfest, й на інших наших, українських подіях. Тож ми з кожним роком зростаємо. А ще - мене просто порвав цього року фестиваль Бандерштат, який довго був маленьким локальним фестивалем, а тепер став великим, класним, з крутою організацією. 

Ну і звісно - Z-Games, яки відродились на новому місці. Я чекав, що вони будуть, бо Z-Games - це особлива атмосфера фестивалю на березі моря. Дуже круто, що вони побудували подібні сцени і взагалі локацію, як колись в кримській Поповці, тож було відчуття, що повернувся до свого улюбленого місця.

На жаль, не вистачить жодного інтерв’ю, щоб описати емоціі від кожного фестивалю. Файне Місто, Atlas Weekend, Бандерштат чи Мотофест - ми щиро дякуємо всім організаторам, що запросили нас зіграти цього літа! І особлива подяка - людям, що приходять слухати українську музику. Відкривайте для себе нове - це дуже круто!!


Єген Кібець, концертний промоутер: “Без образ до старших і відоміших музикантів , сьогодні O.Torvald наживо – це найкращий український рок-гурт. Кожен, хто був на їх концерті, це підтвердить. Тож не дивно, що вони грали на багатьох фестивалях цього сезону , O.Torvald більш ніж варті цього. Команді вже 10 років, вони спіймали свою хвилю, знайшли ідеальний склад музикантів та дуже якісне концертне звучання. Взимку Київ побачить та почує O.Torvald на концертах в клубі Sentrum 11 та 12 грудня. Це точно буде щось надзвичайне. Чекайте на анонси.”

Яків Матвійчук, організатор Zahidfest: “ O.Torvald – один з локомотивів української музики, вони задають нові тенденції і публіка це відчуває. За останні роки група зросла у професійному рівні на декілька голів – і якість матеріалу, і його концертне виконання. Надважлива і харизма лідера гурту – Жені Галича. Його слухають, за ним йдуть, він цікавий молоді. Тож на сьогодні O.Torvald – найпопулярніший гурт серед молоді, який буде постійно зростати”

Помилковий заголовок — Щ/Ещкмфдв cnfkb yfqgjgekzhysij. atcnbdfkmyj. rjvfylj. rhfїyb/

3 Вересня, 12:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон