Настільна версія
мова | язык

У «Казці старого мельника» знявся учасник «Gogol Bordello»

7 Вересня, 12:48

Поділитися:

Учасник гурту «Gogol Bordello» Сергій Рябцев знявся в українській «Казці старого мельника». У дитячому фільмі музикант та актор зіграв священика, який збирає пожертви на церкву. Для цього він на кілька днів прилетів до Києва.

«Я дізнався, що «Gogol Bordello» дає концерт в Європі та одразу подумав про те, що було б чудово, якби Сергій Рябцев знявся у нас в казці, - розповідає Олександр Ітигілов, режисер «Казки старого мельника». - Подзвонив йому по скайпу та запитав, чи буде у нього пару вільних днів, щоб прилетіти до України та знятись у фільмі. Ідея йому сподобалась, тому все вийшло».

Це не перша роль Сергія. Він вже мав досвід співпраці з Мадонною у фільмі «Бруд та мудрість» та Львом Шрайбером у фільмі «І все засяяло» (у якому також зіграв Елайджа Вуд та Євген Гудзь). Заради зйомок в українській «Казці старого мельника» Сергію Рябцеву довелось підтягнути українську мову.

«У 92-му році один відомий астролог склав передбачення, в якому було вказано, що найбільш сприятлива для мене професія – священнослужителя. Коли я почув, що режисер бачить мене в цій ролі – одразу погодився. У казці з мене починається зав’язка, така собі інтрига. Щодо тексту, то моя дружина українка, тому мова не чужа. Люблю українську за її милозвучність. Щасливий, що зміг долучитись до цього масштабного проекту».

Нагадаємо, у «Казці старого мельника» також знімаються: Анатолій Хостікоєв, Ада Роговцева, Ірма Вітовська, Остап Ступка, Наталя Сумська, Олексій Вертинський, Володимир Горянський, Олеся Жураковська, Римма Зюбіна, Олексій Богданович, Ігор Бірча, Валентин Томусяк, Анна Кошмал Євгенія Гладій та інші.
Помилковий заголовок — E «Rfpws cnfhjuj vtkmybrf» pyzdcz exfcybr «Пщпщд Ищквуддщ»

7 Вересня, 12:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій