Настільна версія
мова | язык

"Потойбічна" прем'єра нового українського фільму

24 Вересня, 09:55

Поділитися:

У листопаді цього року на широкі екрани нашої країни вийде нове українське кіно - «По той бік». Це перший художній повнометражний фільм студії S13 LYTVYNENKO FILMS, у якої в планах популяризація українського кіно за межами нашої країни.

«По той бік» - це кіно, що розповідає історію дівчини (актриса Поліна Джакаєва), яка переживши клінічну смерть, здобула дар бачити у своїх видіннях місця злочинів.
За словами режисера Олександра Литвиненко головна ідея «По той бік» полягає в тому, що кожне маленьке зло з часом породжує велике. Це завжди потрібно пам'ятати і намагатися виключати подібні речі.

У травні кіно було представлено в Українському національному павільйоні, який працював на Кіноринку «68-го Міжнародного Каннського кінофестивалю». А в липні відбулася презентація фільму на «Міжнародному Одеському кінофестивалі» в розділі WORK IN PROGRESS, де його позитивно оцінили критики.

Всі зйомки проходили на території України: у Чернігівській і Київській областях. За допомогою складних декорацій автори відтворили локації просочені духом 70-80 рр. минулого століття. Оператором стрічки виступив Євген Губренко, відомий оператор у вітчизняній рекламній індустрії. А композитором - Дмитро Монатік.
Фільм продюсували брати Євгеній та Олександр Литвиненко та Ігор Перебіленко, які вклали власні кошти у створення картини.

Слід відмітити, що фільм вже встиг отримати достатньо велику кількість позитивних відгуків серед авторитетних українських та закордонних кінорежисерів та критиків, а прем’єра стрічки обіцяє бути гучною культурною подією країни.
Помилковий заголовок — @Gjnjq,sxyf@ ghtvэ'hf yjdjuj erhfїycmrjuj askmve

24 Вересня, 09:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій