Настільна версія
мова | язык

Дочка Кобейна і Лав таємно вийшла заміж?

26 Вересня, 15:15

Поділитися:

Подейкують, дочка скандальної рок-парочки, Курта Кобейна та Кортні Лав, Френсіс Бін таємно вийшла заміж. Цей щасливчик – музикант Ісайя Сілва, з котрим дівчина зустрічалася вже кілька років.

Кортні на весілля не запросили, повідомляє "The Mirror".

"Френсіс абсолютно закохана в Ісайю, але вона не така людина, щоби оголошувати про це на весь світ. Вона запросила на святкування лише близьких друзів, та опісля зателефонувала мамі, щоби повідомити їй добру новину", - стверджує інформатор.

Зі слів джерела, Лав, котра так раділа своєму примиренню з єдиною донькою, дуже засмутилася, що не була присутня на церемонії.

"У Кортні та Френсіс роками були напружені стосунки, але після численних сварок зараз їм вдається досить добре ладнати. Кортні засмучена, що її там не було, але вона повністю розуміє, що Френсіс – сама собі хазяйка, і вона з радістю приймає те, що та робить, що сама хоче. До того ж, Ісайя – дуже приємний парубок", - підсумовує інформатор.

Як зазначає видання, свого часу Курт і Кортні також побралися на Гавайях у дуже вузькому колі. Причому наречений був у зеленій піжамі, бо йому було ліньки перевдягатися.

Між іншим, багато кому здається, що обранець Френсіс Бін дуже схожий на її покійного батька.

Нагадаємо, нещодавно Кортні Лав показала старі фото, на яких вони з чоловіком і дочкою ще втрьох.
Помилковий заголовок — Ljxrf Rj,tqyf s Kfd nf'vyj dbqikf pfvs;&

26 Вересня, 15:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків