Настільна версія
мова | язык

«Мед Хедс» оголосили про попереднє замовлення альбому «8» в iTunes

3 Жовтня, 09:20

Поділитися:

Новий альбом групи «Мед Хедс» стане доступним вже 9 жовтня 2015 року. Поспішайте стати першим, хто зможе оцінити нові хіти у виконанні найдрайвовішого та найпозитивнішого рок-колективу України!

Гурт «Мед Хедс» оголосив про старт замовлення в iTunes свого нового магічного альбому з символічно нескінченною назвою «8».

Вихід платівки був запланований на 2013 рік, однак Євромайдан, а згодом - криваві події на сході країни внесли зміни до планів гурту.

За 4 роки, протягом яких формувався і готувався альбом «8», музиканти змогли багато в чому переосмислити ставлення не тільки до життя, а й до власної творчості. Тому хіти гурту, які давно стали його візитною карткою, в новому альбомі зазвучать зовсім інакше. І цьому частково сприятиме новий учасник колективу, ім'я якого артисти поки тримають в таємниці. «Мед Хедс» лише зізнаються, що їх склад поповнив новий талановитий гітарист. Про те, кого загадковий музикант замінив в колективі, Вадим Красноокий обіцяє розповісти найближчим часом.

- Над новим альбомом ми активно працювали 4 роки, та якби все ж вирішили випустити його в 2013 році, то він вийшов би іншим, не схожим на «8», про який ми говоримо зараз, - зазначив Вадим Красноокий. - Справа в тому, що за останні декілька років ми значно зросли емоційно, внутрішньо змінили ставлення до власної музики, і тепер вкладаємо в старі хіти часом навіть більш глибокий зміст, ніж раніше. Тому деякі заздалегідь готові до виходу пісні ми перезаписали під час формування платівки. Взяти до уваги хоча б хіт «Україна це ми». Це не нова пісня, вона була записана ще в 2012 році, але зараз вона сприймається по-іншому. 

А ось над піснею «Куда ведут мечты» - я працював понад 10 років, довгий час вона лежала в архіві, я намагався іноді до неї повертатися, але лише зараз відчув, що вона готова побачити світ.
Загалом альбом вийшов дуже об'ємним (він включає 17 пісень) не тільки тому, що ми довго над ним працювали, але ще й тому що за останні декілька років ми пропустили крізь себе занадто багато різних подій, що не могло не вплинути на нашу творчість.

Музикант також зазначив, що альбом «8» став новим творчим сезоном для гурту. Саме ця платівка об'єднала всі музичні стилі, в яких так чи інакше працював гурт за 24 роки свого існування, а це і рокабіллі, і ска, і, безумовно, панк і реггі. Нові ж пісні колективу отримали сучасне рокове звучання. А сама назва «8», нібито натякає нам на всеосяжне значення альбому та на нескінченне прагнення артистів відкривати в собі кожен раз щось нове.

- Вже кілька років наша країна перебуває в дуже непростих обставинах, прийнято говорити, що це не час для якихось творчих звершень і презентацій. Але ми вважаємо, що прийшов час, коли людям просто необхідно почати знову ходити на концерти і слухати музику, яка піднімає настрій, - каже Вадим Красноокий.

Відзначимо, що до складу нової платівки «Мед Хедс» увійшли вже існуючі хіти «Україна це ми», «П'ятниця», «Tonight I’m alone» та зовсім нові пісні, які гурт ще жодного разу не виконував перед публікою: «Йохохо», «Ананасовий експрес», «Без тебе ні» та ін. Також в «8» музиканти включили хіт, присвячений бійцям АТО, волонтерам і всьому юному поколінню українців, які приймають активну участь в сьогоднішніх бурхливих подіях «Молода кров».

Попереднє замовлення альбому «8» в iTunes


Помилковий заголовок — «Vtl {tlc» jujkjcbkb ghj gjgthtly' pfvjdktyyz fkm,jve «8» d шЕгтуы

3 Жовтня, 09:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій