Настільна версія
мова | язык

«Марсіянин» у кінотеатрі «Україна»!

6 Жовтня, 17:47

Поділитися:

7 жовтня, у середу, кінотеатр «Україна» запрошує на допрем'єрний показ-вечірку науково-фантастичного фільму «Марсіянин» 3D!

Новий фільм Рідлі Скотта «Марсіанин» − це екранізація однойменного роману американського письменника Енді Уїра в жанрі наукової фантастики із чудовим акторським складом: Метт Деймон, Джессіка Честейн, Кейт Мара, Шон Бін, Чіветель Еджіофор, Крістен Уіг, Майкл Пенья, Джефф Деніелс і Себастьян Стен.


Ласкаво просимо на Марс − червону планету. На Марсі можна знайти каміння, пісок, зламані «марсоходи»... А якщо добре пошукати, то і Метта Деймона. Точніше, його персонажа − космонавта Марка Уотні, якого залишають на Марсі, коли його товариші терміново евакуювалися через насування піщаної бурі. Марк отримав пошкодження скафандра, і співробітники місії, вважаючи його загиблим, евакуювалися з планети, залишивши Марка одного... Колеги вважають, що Уотні загинув, але він живий і сповнений енергії. Тепер Марку потрібно вирішити одразу кілька складних нездійсненних завдань: знайти спосіб зв'язатися із зовнішнім світом, навчитися вирощувати їжу на планеті, яка для цього геть не призначена, і не збожеволіти в повній самоті. Чи зможе герой впоратися з усіма випробуваннями, що випали на його долю, і дочекатися допомоги від своєї команди? Марку є до кого повертатися, тому він докладе всі свої сили і вміння для того, щоб повернутися додому і побачити свою сім'ю.

Як і попередні оди освоєнню космічного простору «Гравітація» і «Інтерстеллар», нова картина покликана закохувати глядача у науку. І, щоб професіонали не змогли дорікнути творців в невігластві, зйомки стрічки проходили під чуйним наглядом американських фахівців з NASA. Вони ділилися передовими розробками в галузі космічної техніки, консультували художників і дизайнерів.

Помилковий заголовок — «Vfhcszyby» e rsyjntfnhs «Erhfїyf»!
6 Жовтня, 17:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван