Настільна версія
мова | язык

Буллок обрала одяг для свого похорону

8 Жовтня, 13:31

Поділитися:

Американська акторка Сандра Буллок уже вирішила, в чому хоче лежати у труні. Кінозірка заповіла одягти її в форму чірлідерки. А ще 51-річна Буллок зізналася, що в юності виробляла таке, що лише дивом не опинилася у в’язниці.

Про це Сандра розповіла в інтерв’ю журналові "Glamour", листопадову обкладинку чийого номеру вона прикрасить.

Як зізналася акторка, у неї досі є форма чірлідерки, яку вона носила в старшій школі.

"Вона б згодилася для якоїсь секс-ночі. Я не знаю, нащо я її зберігаю. Хочу, щоби мене у ній поховали", - заявила Буллок.

У коледжі Сенді не була цяця-дівчинкою. Актриса зазначила, що стала справді дорослою лише кілька років тому.

"У коледжі я робила дурниці. Те, що я не опинилася в тюрмі – диво. Я за це вдячна", - поділилася актриса.

"Але, знаєте, і відчула себе дорослою лише десь років п’ять тому. Буквально подумала: "Я знаю, хто я є." Не повністю. Але роки два тому усі частинки пазлу склалися. Я сказала собі: "Ось хто мені подобається. Ось я хто", - зазначила Сандра.

Але водночас Буллок вважає, що люди ніколи не змінюються кардинально, і навіть після років у кінобізнесі всередині вони лишаються такі самі, як були в юності.

"Якщо ти був засранцем перед тим, як потрапив у цей бізнес, то тепер ти просто більший засранець. Я гадаю, ти той, хто ти є… Те, яка я людина, не змінилося. Я вже була випечена", - пояснила актриса.

"Я завжди гадала, що врешті стану офіціанткою в якомусь містечку; найстарішою офіціанткою, котра всіх знає. Мені подобається ідея створювати всім комфорт, бо від цього я сама комфортніше почуваюся", - зазначила зірка, додавши, що вона - інтроверт.

Свого синочка Луї актриса вважає "найбільшим дарунком". Із його появою в її житті Сандра отримала потужний стимул зібратися та стати такою жінкою, котрою вона хотіла б, щоби він її знав.

Нагадаємо, подейкують, Буллок нещодавно удочерила ще одну дитинку і вже скоро про це оголосить.
Помилковий заголовок — <ekkjr j,hfkf jlzu lkz cdjuj gj[jhjye

8 Жовтня, 13:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)