Настільна версія
мова | язык

Ріанна хоче, щоби її заінтригував поліглот

14 Жовтня, 20:06

Поділитися:

Барбадоська співачка Ріанна, котра тимчасово змушена обходитися без сексу, тримає високу планку щодо потенційних кавалерів. Її бойфренд має бути інтелігентним, розумітися на мистецтві та знати кілька мов.

Про це екс-дівчина репера Кріса Брауна, що виріс у трейлерному парку, заявила журналові "Т", пише "Contact Music".

"Мене приваблюють освічені хлопці. Такі, які мене постійно інтригуватимуть. У них не просто має бути диплом, вони повинні говорити іншими мовами або знати щось цікаве про інші частини світу або щось з історії, або про певних художників чи музикантів. Мені подобається, коли мене навчають", - поділилася Ріанна.

Іще зірка пригадала, що цікавість до теми сексу в ній прокинулася в 11 років.

"Завжди, навіть у дужу, дуже ранньому віці був цей людський інстинкт щодо цього. Але десь років у 11 дівчата вже балакали про те, чим займалися, а чим не займалися. Я ж тоді навіть з хлопчиком не цілувалася, тож через це завжди почувалася невпевнено, ніби я ніколи не стану в цьому вправна, не буду готова, не знатиму, що робити", - зізналася Рірі.

"У мене навіть цицьок тоді не було", - додала вона.

Як відомо, Кріс Браун свого часу розповів, що позбувся цноти вже в 8 років. Нагадаємо, він був "останнім справжнім бойфрендом" Ріанни, і вона все життя за нього переживатиме.
Помилковий заголовок — Hsfyyf [jxt? oj,b її pfsynhbuedfd gjksukjn

14 Жовтня, 20:06

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій