Настільна версія
мова | язык

Історія однієї Курви від групи Брати Гадюкіни

19 Жовтня, 14:24

Поділитися:

Історія ходить по колу, а ми за нею.
Ми провокуємо сьогодні думати кого обирати, 
щоб завтра не ходити знов на Майдан, не кидати пляшками. 
Не ставали щоб люди під кулі.

Брати Гадюкіни - Історія однієї Курви
Мальований кліп про депутатів та виборців


Режисер-аніматор – Борис Денисевич, “Moka animation studio”
Ідея кліпу - Брати Гадюкіни
Слова і музика – Брати Гадюкіни
Запис пісні - “Гадюкіни Records”


“Історія однієї Курви” присвячена виборам в Україні і змальовує узагальнений образ кандидата в депутати, який знову і знову хоче до влади.

Пісня створена у нетиповій для Гадюкіних стилістиці мюзікла, й увійде до рок-опери “Башти Вавілону”, роботу над якою музиканти почали цієї осені.

Ігор Мельничук, Брати Гадюкіни: “Я би з посмішкою говорив про “Курву”. Історія проста - треба йти голосувати і думати, кого ти обираєш. Треба згадувати історію кожного персонажа, який скакав по всіх партіях та блоках, а тепер знову лізе до влади.

Створюючи “Курву” зверхідеї чи зверхзадачі ми собі не ставили. Історія ходить по колу, а ми за нею, тому в політіці багато людей, яким вже давно час на сміттєвище. Зараз ми бачимо на вуличних бордах виборчі пики, що вже років 10-15 не зникають.

Ми провокуємо сьогодні думати кого обирати, щоб завтра не ходити знов на Майдан, не кидати пляшками, не ставали щоб люди під кулі.”

Павло Крахмальов, Брати Гадюкіни: “Пісня і кліп про те, що важливо починати з себе і своєї сім’ї. Спитай себе: чому ти не ходиш чи ходиш на вибори, чому тобі все рівно, кого обираєш? Або чому ти власноруч обираєш президента чи депутата, а за пів року в фейсбуці пишеш, що “всьо пропало”? Адже то ти собі не довіряєш, власному вибору.

Треба довіряти собі, не бути байдужими до своєї долі й голосувати. Бо сьогодні багато обраних серед незваних, але є чимало достойних людей, яким треба дати можливість працювати. Ми віримо в молоде покоління”

Про гурт Брати Гадюкіни:

Рок-гурт, що з’явився на зламі епох у 1988 році, і став фундаментом для розвитку української рок-музики. За час свого існування Гади випустили 5 студійних альбомів, 4 концертних альбоми, 2 збірки хітів та зіграли безліч концертів в Україні, Європі, Канаді, Росії.

Гюдюкіни мали тривалі паузи в творчості. У 1996 році вони припинили концерту діяльнісь на 10 років, щоб у 2006 повернутися й зібрати аншлаг в київському Палаці Спорту. Той концерт слухачі назвали “Камбеком століття”.

В 2009 команда понесла величезну втрату, помер лідер і фронтмен “Братів Гадюкіних” Сергій Кузьмінський. В пам’ять про нього в 2011 році у київському Палаці Спорту відбувся триб’ют-концерт “Я вернувся домів”, за участі найвідоміших українських музикантів. В підтримку концерту був записаний альбом, який в продаж не надходив і використовувався у якості промо-CD.

У 2013, на прохання друзів та шанувальників, команда ухвалила рішення повернутися, й вже у 2014 Гадюкіни презентували альбом “Made in Ukraine”, який визнано однією з кращих платівок року. В кінці 2014 і в 2015 музиканти проводять Всеукраїнський тур на підтримку альбому, долучившись до збору коштів на допомогу постраждалим в зоні АТО, переселенцям та пораненим. Влітку 2015 починають роботу над новим альбомом та рок-оперою “Вавілон”.

Гадюкіни легко поєднують панк, блюз, реггі, фольк, рок-н-ролл, галицький колорит, тотальний стьоб, вміння посміятись над собою та драйв, об’єднуючи кілька поколінь в одну велику родину.



Гадюкіни в Інтернеті:
https://www.facebook.com/bratygadiukiny
https://www.facebook.com/groups/1518817361667389
https://www.youtube.com/user/BratyGadiukinyTube
https://soundcloud.com/gady-com-ua
https://vk.com/bratygadiukiny
https://twitter.com/BratyGadiukiny
http://www.gady.com.ua


Помилковий заголовок — Scnjhsz jlys'ї Rehdb dsl uhegb <hfnb Ufl.rsyb
19 Жовтня, 14:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван