Настільна версія
мова | язык

З привітом від Мадонни у Львові феноменальні KAZAKY

2 Листопада, 13:28

Поділитися:

Їхні підбори і несподівані хореографічні постановки давно сколихнули світ шоу-бізнесу та змусили багатьох відчути культурний шок. Недарма перед унікальністю цього українського гурту не встояла сама Мадонна – і запросила KAZAKY знятися у її кліпі «Girl Gone Wild». Для українського шоу-бізу така співпраця досі залишається прецедентом. І ось 19 листопада KAZAKY вперше покажуть своє ексклюзивне хореографічно-музичне шоу у Львові – на сцені Event-Hall КІНО.Початок – о 20:00.

19 листопада до міста Лева KAZAKY приїдуть у рамках свого світового туру THE PULSE TOUR. Власне, цей яскравий український чоловічий гурт зараз багато гастролює країнами Європи. Тільки за останні місяці шоу від KAZAKY бачили в Іспанії, Нідерландах, Чехії, Польщі, Румунії… А на початку 2016-го неординарних артистів з України чекають у Таїланді.

Концерти від KAZAKY – це стильний мікс унікальної хореографії, сучасної музики та яскравого шоу. Оригінальний світ танцю, ритмів, сексуальності і креативних провокацій захоплює і вражає, гіпнотизує і збуджує. Зрештою, коли мова йде про настільки яскравий творчий продукт, його варто хоча б один раз побачити на власні очі, ніж десятки разів почути чи почитати про нього.
Помилковий заголовок — P ghbdsnjv dsl Vfljyyb e Kmdjds atyjvtyfkmys ЛФЯФЛН
2 Листопада, 13:28

Поділитися:

За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: KAZAKY, концерт, Львів, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій