Настільна версія
мова | язык

ХАС знову поринув у знімальний марафон

11 Листопада, 12:44

Поділитися:

Лідер відомого гурту RIZUPS Назар Хассан задумав знову потішити шанувальників черговою порцією щирого патріотизму й уже розпочав активну роботу над новим кліпом, обравши для екранізації нещодавно оприлюднену пісню «Там є».

Кожна нова композиція Хаса – це окрема історія, яка заслуговує бути не лише почутою, а й побаченою. Наразі сюжетну лінію майбутнього відео музиканти не розкривають, проте, виходячи із тематики пісні, ролик буде присвячено омріяній країні. Це буде черговим емоційним вибухом, яким заряджають молоді виконавці своїх слухачів.

«
Там є та країна мрій, де любов живе у ній, де нема гріха і немає війн, де є гори і поля… Там є безліч історій і схожих, і несхожих, всі пережили горе і радісно. Там є щасливі люди, що не спішать нікуди. Так було, є і буде в країні тій…», - йдеться у рядках композиції.
Відтак суть пісні, як і майбутнього відео - це те, що "омріяна країна" у нас під носом і кожна людина є творцем великої історії.

Як розповів соліст гурту Назар Хассан, зараз ще рано говорити про дату виходу кліпу, оскільки зйомки лише розпочали, а сам знімальний процес розписаний на три дні. Тим часом у соцмережах щодня з'являються фото з різних локацій знімальних майданчиків.
Виконавці разом зі знімальною групою «Замша Продакшн» мають намір завершити роботу до кінця року. Це буде уже друга відеоробота з сольного проекту «ХАС».

Кожного разу RIZUPS кидає виклик загальносуспільним стереотипам і прийнятим нормам поведінки, хлопці надихають власним прикладом рухатися вперед і при цьому завжди залишатись собою. На рахунку виконавців уже 3 сольних альбоми та два спільних проекти, а тепер наближається реліз нового, сольного від ХАСа.

Найкращі та найцікавіші композиції у виконанні RIZUPS львів`яни та гості міста матимуть змогу почути на грандіозному концерті, який відбудеться 28 листопада о 19:00 у нічному клубі «Пікассо», що на вул. Зелена, 88.
Помилковий заголовок — {FC pyjde gjhbyed e pysvfkmybq vfhfajy

11 Листопада, 12:44

Поділитися:

Автор статті: Христина Петруха
За матеріалами: prkatrinbasarab.com

Теги: ХАС, RIZUPS, PRPKB

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон