Настільна версія
мова | язык

Прем'єра "Сам на Сам" від Наталки Карпи

24 Листопада, 12:11

Поділитися:

Часто ми хочемо зупинити час, щоб назавжди зберегти найдорожче...

Офіційний реліз нового треку Наталки Карпи "Сам на Сам", автором якого є Vladislav-Василь Левицький - талановитий український виконавець та композитор, який, на наш сум і жаль, загинув в автокатастрофі цим літом...

Вперше співачка виконала цю пісню на концерті-пам'яті В.Левицького у Львівській Опері, саме тоді пообіцяла зі сцени, що ще восени презентує офіційну версію. Адже артист і автор живе поки живуть його пісні.

"Василь надіслав демо-версію цього треку зі словами "Саме такою я тебе бачу", - пригадує Наталка. - І мені захотілось побачити себе з його сторони. В цій пісні є все, що ми проходимо в житті - і світлі дитячі спогади, і стан кохання, і розпач від самотності. Вона глибока та дещо меланхолійна... Коли ми залишаємося Сам на Сам, відчуття загострюються і стають кришталево справжніми, без півтонів. Лише тоді ми можемо зізнатися собі в тому, що наповнює наше життя, і без кого ми відчуваємо себе самотніми. Це момент переоцінки цінностей, і він часто є дуже потрібним, щоб знайти себе або краще зрозуміти свою місію в житті."

Слова і музика: Vladislav-Василь Левицький
Аранжування, мастерінг: саунд-продюсер Андрій Бакун
Бек-вокал: Аліна Заходякіна, Андрій Бакун
Фото для обкладинки: Lena Djakiv
Дизайн обкладинки: Оля Войцович
лейбл: Karparation



Помилковий заголовок — Ghtvэ'hf @Cfv yf Cfv@ dsl Yfnfkrb Rfhgb

24 Листопада, 12:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)