Настільна версія
мова | язык

LOBODA презентувала кліп на україномовну пісню про жертовність жінки

25 Листопада, 13:02

Поділитися:

У новому кліпі Світлана Лобода втілила історію про вічну жертовності жінки. Напередодні міжнародного дня захисту жінок від насильства (25 листопада), в рамках всеукраїнського туру "Пора додому" Лобода презентувала довгоочікуваний кліп на пісню "Облиш".

Перший україномовний сингл в репертуарі артистки був вперше представлений під час концерту в Харкові і настільки зворушив глядачів своєю драматичністю і емоційним напруженням, що у більшості на очах виступали сльози.

LOBODA неодноразово піднімала гострі теми у своїй творчості, проте саме композицією "Облиш" співачка вирішила почати потужний соціальний арт-проект на захист слабкої статі, яка стала жертвою тиранії в сім'ї.

"Ми часто ставимо запитання, що таке любов, але не даємо їй визначення. Ми говоримо про значущість і роль жінки на землі, забуваючи про кількість жертв, щодня піддаються насильству. По суті, любов чоловіка - це завжди битва за трофей. Любов жінки - це жертва. А що, якщо жінка нескінченно приходить на землю, щоб навчити людину коханню, подарувати життя і знову і знову бути розп'ятою? У нашому відео, в театральних перебільшених декораціях, ми розповідаємо історію про складні взаємини чоловіка і жінки. Через гру світла і тіні, через красиві образи ми проводимо лінію ката і жертви - того, кого любимо, і того, хто любить ", - коментує артистка.

За словами режисера кліпу Нателли Крапівіної, в новій відеороботі немає місця реальності: це всього лише театр, ілюзія життя. І головне завдання, що стоїть перед глядачем, - відчути цю умовність і вловити значимість символів, якими наповнений кожен кадр картини.

"Кліп на пісню "Облиш"- драматична історія про безмежну і безумовну любові жінки до чоловіка, про її жертовності. Адже основна місія жінки на землі - дарувати життя і сіяти любов, забуваючи про себе. У кліпі "Облиш" я створила "Театр пристрастей людських". Символіка різного роду підкреслює, наскільки важлива роль жінки в суспільстві, в сім'ї і як часто її в буквальному сенсі розпинають на хресті життя ", - розповідає свій задум Нателла Крапівіна.

Для того щоб відтворити атмосферу театральності, LOBODA вперше за 5 років відмовилася від пейзажних зйомок за кордоном і зупинила свій вибір на одному з київських павільйонів. Протягом 5 днів команда артистки монтувала найскладніші декорації. Згідно ідеї картини, сюжет кліпу розгортається у трьох основних локаціях - кухні, оранжереї і ванній кімнаті. Кожна з них має своє колірне рішення і сенс, але спільним залишається одне - темна холодна гама, відчуття душевної порожнечі і занедбаності.

Партнером LOBODA по знімальному майданчику став неймовірно творчий, але не професійний актор, ім'я якого артистка поки не називає. Саме він майстерно втілив образ антигероя, який терзає кохану, оголюючи її покірну душу, повну жертовності. Весь цей час за ними спостерігає якась таємнича сутність. Її рухи сповнені символізму, очі - болю, тіло вкрите саднами. Вона живе в наших героях, оточує їх, бореться і захищає героїню. Це і є Любов, яку ніхто ніколи не бачив в обличчя. У кульмінації відео - сцені жертвопринесення - Любов бере на себе головну роль, рятуючи Жінку й покоління, що йдуть за нею, від смерті.

Акторська майстерність LOBODA і її партнера по кадру, декорації, світло, гра тіней наповнюють роботу емоційністю і щирістю. Як зізналася сама артистка, кожна нова пісня так чи інакше пов'язана з подіями в її житті.

"Це мій перший сингл українською мовою. Від цієї пісні я плачу. Вона про любов, якої більше немає. Знаєте, в ній є неймовірний надрив, така приреченість, але при цьому вона дуже світла і чиста. Ті, хто переживали справжню любов, нехай навіть один раз, зрозуміють мене. Пісня "Облиш" - про любов, яка залишила глибокий слід. Вона про почуття, яке буде жити вічно. Цей сингл має для мене величезне значення і несе велику історію, що надає сенсу її виконанню і змушує бути максимально відвертою з глядачем", запевнила LOBODA.

Артистка впевнена, кліп на композицію "Облиш" стане апофеозом її відеоробіт за всі 10 років сольної кар'єри.
Помилковий заголовок — ДЩИЩВФ ghtptynedfkf rksg yf erhfїyjvjdye gscy. ghj ;thnjdyscnm ;syrb
25 Листопада, 13:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон