Настільна версія
мова | язык

DZIDZIO подружились з інопланетянином

26 Листопада, 12:01

Поділитися:

Днями у знімальному павільйоні під Києвом пройшли зйомки кліпу гурту DZIDZIO на нову пісню «Марсік»

Дзідзьо дуже любить дивитися фантастику, і вірить, що ми не одні у всесвіті, і як виявляється це правда. Дзідзьо, Лесик і Юлік познайомились з Марсіком і тепер у Дзідзя є новий друг з космосу, у якого він розпитує все про наше майбутнє, про те, як все влаштовано у космосі.

«Виявляється все влаштовано не так, як ми собі думали! Тепер DZIDZIO виходить на новий рівень! Ми будемо мати не тільки міжнародну популярність, але й в усій Галактиці, адже там говорять українською мовою!» - каже Дзідзьо.

Сюжет і головні події нового кліпу гурт DZIDZIO тримає у секреті. Хто такий Марсік, звідки він, як потрапив на зйомки кліпу і чим закінчиться ця незвична історія знайомства? Всі інтриги гурт DZIDZIO разом з режисером Сергієм Ткаченком обіцяють розкрити у новому кліпі у грудні. Крім того, просто у свій День народження Дзідзьо у якості режисера зі всією командою знімав традиційний короткометражний DZIDZIOFILM про свого друга Марсіка.

«Наш новий фільм цього разу буде без цензури. Попереджаю, дітям то дивитися заборонено! Нехай батьки за тим прослідкують! Спеціально для дітей ми зняли кліп «Марсік». - застерігає Дзідзьо.
Помилковий заголовок — ВЯШВЯШЩ gjlhe;bkbcm p syjgkfytnzybyjv

26 Листопада, 12:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван