Настільна версія
мова | язык

Прем'єра: «Засинай» - новий кліп гурту «Друга Ріка»

26 Листопада, 12:18

Поділитися:

Усі люди сплять і бачать сни. Але жодній людині не підвладне контролювати свої сновидіння. Уві сні кожен з нас потрапляє в свій світ. В одного в ньому панує повний сюрреалізм, а для іншого сон - своєрідна перепустка в паралельну реальність. У полон сновидінь у своєму новому відео на пісню «Засинай» потрапляють і музиканти гурту «Друга Ріка». Ось тільки зі своїми снами учасники гурту зустрічаються не тільки коли засинають, але і у найнесподіваніший момент.

У новому кліпі, який гурт ексклюзивно презентував 25 листопада на власній сторінці ВКонтакті, розказано чотири паралельні історії, героям яких судилося зустрітися лише в самому фіналі. Чий сон - вигадка? А чий - правда? Глядач, вирішувати тільки тобі.

Ідея незвичайного відео належить давньому товаришу гурту - режисерові та операторові Владу Разіховському, який раніше знімав для «Другої Ріки» фільм Supernation, а також кліпи «Чую» і «Париж» («Дай мені вогню).

Валерій Харчишин:
«Нам подобається працювати з Владом, оскільки він музикант, і ми говоримо однією мовою. До того ж він дійсно любить і розуміє нашу музику. Ми задоволені тим відео, що отримали, все вийшло саме так, як ми планували - кліп виглядає як реальне кіно або трейлер до повного метру. Тримає в напрузі до кінця. Я вважаю, що на сьогоднішній день - це наша найкраща робота».

Пісня «Засинай» увійшла до шостого студійного альбому «Друга Ріка» Supernation (2014). Трек став лідером в інтернет-голосуванні за найкращий сетліст концерту, який гурт оголосив у своїх соціальних мережах напередодні виступу в київському клубі ATLAS 26 листопада.
Помилковий заголовок — Ghtvэ'hf^ «Pfcbyfq» - yjdbq rksg uehne «Lheuf Hsrf»
26 Листопада, 12:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)