Настільна версія
мова | язык

Анжеліка Рудницька зрадила Олександрові Бригинцеві із Костею Гнатенком!

29 Листопада, 06:58

Поділитися:

Більшість текстів до пісень, які виконує Анжеліка, написані поетом Олександром Бригинцем. Однак цієї осені народилася нова пісня «Вірю!», створена поетом Костем Гнатенком та композитором Артуром Кульповичем. Пісня з'явилася на світ швидко - без ускладнень і проблем.

Автори показали Анжеліці фрагмент пісні, співачці вона сподобалося і одразу стало зрозуміло, що пісні судилося стати улюбленою.

Артур Кульпович: «Давно хотів написати пісню про те, що ми усі зараз переживаємо. Про вміння чоловіків захищати і про жіночий дар чекати і любити. Ми написали «Вірю» спеціально для Анжеліки. Є кілька причин: Анжелічина благодійність, відданість професії і наше особливе розуміння і відчуття одне одного. «Вірю!» - це любов з надією на мирне життя».

Костя Гнатенко: «Анжеліка –зірка. Справжня, тепла, сяюча, та, що зігріває! Вона така одна, талановита в усьому, здатна постійно надихатись на творчість і добро не лише сама, а й запалювати своєю енергетикою інших! Ми давно мріяли про спільну пісню, вголос фантазували, якою вона могла б бути. Та усе стається саме тоді, коли приходить той самий день і час, "коли душа рукою легко пише, слова, які так просто не знайти". Так з’явилась наша нова пісня, про ЛЮБОВ і ВІРНІСТЬ, про жіноче серце, що б’ється на Сході».

Ігор Добрянський (саунд-продюсер): «У цій пісні все гармонійне: мелодія, слова, аранжування, виконання. Впродовж запису я намагався знайти якісь недоліки, але їх немає. Ми усією студією вже наспівуємо «Вірю!». Бо хоч пісня про війну - у ній є надія, котра нам зараз дуже необхідна».

Анжеліка Рудницька: «Я довго не могла знайти «свою» піснюпро про війну і віру, любов і розлуку, зі справжніми емоціями і без пафосута надуманості. Її не вистачало мені, коли я виступала на фронті, у військових частинах, у госпіталях.Завдяки талановитим друзям - Кості Гнатенку і Артуру Кульповичу така пісня у мене тепер є. А щодо творчої «зради» улюбленому поетові-пісняреві Олександрові Бригинцю, то йому сподобається наша композиція. Він був одним із перших її слухачів».

Цікаво, що це 18-та пісня Анжеліки Рудницької, створена у співпраці із Артуром Кульповичем і перша – з Костею Гнатенком. Аранжувальник – Ярослав Істомін. Гітарист – Костянтин Бушинський. Запис здійснено на студії «Ван-Гог».

Прем'єра пісні «Вірю!» відбудеться у Міжнародному центрі культури і мистецтв (Жовтневий палац) на парфумованому шоу Кості Гнатенка «Тільки любов одна» 11 листопада 2015 року .

ВІРЮ
(Музика – Артур Кульпович, вірші – Костя Гнатенко)

День потемнів, як ніч,
Ночі нема кінця,
Серце вже не болить,
Тільки щемить душа.
А в моніторі ми,
Щасливі на все життя,
Та розлучають нас
Відстані і війна.

Приспів:
Знаю! Ти повернешся,
Знову день усміхнеться.
Вірю: краю нема в життя.
Сльози - роси ранкові,
Серце б'ється на Сході,
Рідний, за тебе молюся я!

День в небуття пішов, 
Місто спокійно спить.
Слухаю тишу я,
А телефон мовчить.
Селфі мої смішні,
У невідомість шлю,
Знаю - відчуєш ти,
Як я тебе люблю!

Помилковий заголовок — Fy;tksrf Helybwmrf phflbkf Jktrcfylhjds <hbubywtds sp Rjcnt. Uyfntyrjv!

29 Листопада, 06:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон