Настільна версія
мова | язык

Блюз-рок гурт Double Jack презентував кліп "Перший крок"

29 Листопада, 07:25

Поділитися:

Double Jack презентував кліп на пісню "Перший крок", записану разом з Сергієм Кузіним (ведучим ранкового шоу [КАМТУГЕЗА] на радіо Roks). Режисером відео став Володимир Шпак (ANEBO Production), який також є вокалістом блюз-рок колективу Double Jack.

Презентація нової відеороботи відбулася в столичному арт-клубі MonteRay Live Stage. Музична програма вечора включала в себе презентацію кліпу та виступ колективів. Double Jack виконали шість пісень: як із альбому "Може дощ", так і з майбутньої платівки. Окрім того музиканти не залишили глядачів без сюрпризу, змінивши пануючий на сцені блюз-роковий драйв на ліричну акустику. Досить швидко сором'язливі танці на місці біля бару перейшли в потужний рок-н-рол під сценою. Шалені оплески зірвали музиканти, коли залунали перші акорди пісні "Перший крок", а на сцені з'явився Сергій Кузін. Це було перше сумісне "живе" виконання музикантів синглу і, як обіцяють музиканти, можливо, і не останнє.

Про відео: Зйомки кліпу відбувалися за 15 км від Києва. Одна з локацій нагадувала картину з американського фільму 70х: пустельна траса по якій мчиться чорний бьюїк, водій якого пригальмовує у зеленого крайслера, припаркованого біля узбіччя, . "В сюжет відео ми не закладали особливої ​​драматургії, навпаки - це проста історія про чоловічу дружбу: про відкриті та безкорисні відносини між чоловіками" - розповідає режисер.

Сергій Кузін: "Ми реалізували ідею свободи, рівності і братерства на дорозі з олдскульними машинами. Навіть у запис ми спробували привнести ефект старовини: знайшли старий стрічковий магнітофон, через який пропустили фінальний звук. Це повинно додати у відео відповідний характер".

Звичайно, не обійшлося і без сюрпризів - квадрокоптер, який використовали під час зйомки, періодично не міг злетіти: знімальний майданчик потрапив в зону дії аеропорту Бориспіль, що приглушує роботу техніки. Тим не менш, проїзд машин з висоти все ж зняти вдалося.
Помилковий заголовок — <k.p-hjr uehn Вщгиду Офсл ghtptynedfd rksg @Gthibq rhjr@
29 Листопада, 07:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван